in ,

Σε Εμπαπέναλτι αλλάζει το όνομά του ο φορ της Ρεάλ, συνεχίζει το βιολί του

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της το περασμένο Σάββατο, νίκησε 4-1 την Αλαβές και παρέμεινε στο κατώφλι της Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο κατάφερε να βρει δίχτυα ο Εμπαπέ, έστω και από τα 11 βήματα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε. Ακόμη ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δέχεται γκολ.

Πάντως, απόψε οι «Μερένχες» συμπληρώνουν έναν χρόνο χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Έκτοτε, η Ρεάλ σημείωσε 28 νίκες και 10 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, σκοράροντας 89 φορές. Στόχος της πλέον το να φτάσει τα 44 ματς και να ξεπεράσει το ρεκόρ που κατέχει η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε από το 2018 (43 ματς).

Η Αλαβές βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ερχόμενη από το 2-1 απέναντι στη Σεβίλλη. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων και πρώτη φορά στην εξάδα της βαθμολογίας οι Βάσκοι του Λουίς Γκαρθία Πλάθα. 

Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 στο 4.45 στην Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ζευγάρι στήνει καρτέρι έξω από καζίνο, φερμάρει όσους κατάφεραν να φύγουν με λεφτά

Τον Σάουθγκεϊτ θέλουν για την Έβερτον οι Γιάνκηδες, περίεργος τρόπος για να διαλύσουν μία ομάδα