in ,

Πιάνιτς πάει στην ΤΣΣΚΑ, δύο χρόνια πριν αρνήθηκε σθεναρά φιλικό με τους Ρώσους

Στα 34 του χρόνια πλέον, ο Μίραλεμ Πιάνιτς έφτασε εχθές στη Μόσχα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Πιάνιτς ήταν από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα καθώς είχε λυθεί η συνεργασία του με την ποδοσφαιρική υπερδύναμη της Αλ Σαρζά κι εχθές πόζαρε με το κασκόλ της νέας του ομάδας.

Για τους λάτρεις των γεγονότων πριν από δύο χρόνια είχε προγραμματιστεί η Βοσνία Ερζεγοβίνη και η Ρωσία να παίξουν φιλικό αγώνα. Στη συνέχεια, ο Πιάνιτς αρνήθηκε την ευκαιρία να παίξει σε αυτόν τον αγώνα , όλα λόγω της ρωσικής επιθετικότητας εναντίον της Ουκρανίας.

Τότε είχε δηλώσει:

«Ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας, Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, με κάλεσε και μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να παίξουμε εναντίον της Ρωσίας. Του είπα ότι δεν έχει νόημα να παίξουμε εναντίον τους αυτή τη στιγμή, καθώς η ρωσική ομάδα είναι υπό κυρώσεις από τη FIFA και την UEFA. Προσωπικά, δεν έχω τίποτα εναντίον των Ρώσων παικτών, αλλά εφόσον κυριολεκτικά όλοι αποφάσισαν να μην παίξουν εναντίον της Ρωσίας, τότε πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι και να αρνηθούμε. Απλά δεν μπορώ να παίξω σε έναν τέτοιο αγώνα».

Καλά γέρασε αυτό.

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Τον Σάουθγκεϊτ θέλουν για την Έβερτον οι Γιάνκηδες, περίεργος τρόπος για να διαλύσουν μία ομάδα

ΑΜ της Αλαβές ζητάει φανέλα Εμπαπέ στο ημίχρονο, τον στέλνει κατευθείαν για μπάνιο ο προπονητής του.