in ,

Μουσλίμοβιτς «ντύνεται» 14 χρόνια μετά ο Κωνσταντέλιας, ξεραίνει τους γειτόνους

Έπειτα από τις δυο παρουσίες του την τελευταία 3ετία στα προημιτελικά στο Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προσπάθειά του στο Γιουρόπα Λιγκ. Επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από μια τετραετία, με πρώτη αντίπαλο αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι.

Πρεμιέρα στη League Phase (25/09), που θα «γεμίσει» το κουπόνι την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Το Rams Park ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αναμέτρηση και 52.600 θεατές αναμένεται να δώσουν δυναμικά το «παρών», με περίπου 2.500 φίλους των «ασπρόμαυρων» να ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση».

Η Γαλατά θα μπει φουριόζα στην αναμέτρηση, καθώς έρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (1-3). Στην τουρκική Σούπερ Λιγκ, έχει ξεκινήσει δυναμικά με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και προσπαθεί να αποκτήσει από νωρίς διαφορά ασφαλείας, προκειμένου να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της Stoiximan Super League με 13 βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (2-1), έχοντας αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ.

Επέστρεψε στις νίκες με την εκτός έδρας επικράτησή του απέναντι στο Βόλο με 4-1, αφήνοντας πίσω τη μέτρια εμφάνισή του στη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας ή ο Τάισον, στο 3.50 στην ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΑΜ της Αλαβές ζητάει φανέλα Εμπαπέ στο ημίχρονο, τον στέλνει κατευθείαν για μπάνιο ο προπονητής του.

Δεν στέλνει η Φενέρ παίκτες στην Εθνική λόγω Αταμάν, με φανέλα Όσιμεν θα ράψει το 8ο