in ,

Tsili Poll: Θα πάρει λος πούλος ο στρατηγός Μεντιλίμπαρ αν χάσει από ΠΑΟ την άλλη Κυριακή;

Οι πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγδας έφυγαν, με τα συμπεράσματα μεν να είναι ακόμα νωρίς για να βγουν, αλλά μία πρώτη εικόνα την έχουμε και με απόλυτη αντικειμενικότητα και κανένας ίχνος τοξικότητας όπως πάντα άλλωστε, πρόκειται να κρίνουμε τα όσα βλέπουμε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όπου ο Στρατηγός Μεντιλίμπαρ και η κόκκινη λαίλαπα δεν πάνε όσο καλά περίμενε ο κόσμος των πρωταθλητών του Μιλ… του Κόνφερενς.

Τί έχει κάνει μέχρι στιγμής;

Ξεκίνησε με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, απέναντι σε Βόλο, Καλλιθέα και Λαμία, δηλαδή σε αγώνες που το 3/3 ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο! Όλα καλά μέχρι εκεί, αν και η μπάλα που έπαιξε ο Θρύλος δεν ήταν ό,τι… ονειρεύονται στο λιμάνι. Μετά ήρθε και ο αγώνας που ξεκίνησε και επίσημα η μουρμούρα, καθώς το 0-0 με τον Παναιτωλικό και οι 66 σέντρες που επιχείρησαν οι ερυθρόλευκοι πόνεσαν τα μάτια όσων είδαν την ομάδα στο Καραϊσκάκη ή στην τηλεόραση. Η ήττα με κάτω τα χέρια από τα αρειανά στο Βικελίδης και η ήττα παρά τη συμπαθητική εμφάνιση στο Λυών άνοιξε και επισήμως την κουβέντα στα σάιτι και τα… καφενεία, με τον Στρατηγό πλέον να μη φαντάζει και πιο… ακούνητος από όσο ήταν μέχρι πρότινος.

Πάμε για την κρίσιμη απόφαση χύστες!

Με το χέρι στην καρδιά, απαντάμε στο παρακάτω ερώτημα και προβέπουμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που χάσει από τον Παναθηναϊκό την άλλη Κυριακή. Θα μείνει και θα πάρει χρόνο να αναστήσει τους πεθαμένους Γουίλιαν, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ που ήρθαν και είναι σα να ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν, ή θα πάρει έναν ωραιότατο πούλο από το λιμάνι, γιατί μην ξεχνάμε πως η θέση προπονητή στους Ερυθρόλευκους είναι η πιο απαιτητική θέση σε όλη τη χώρα;

  • Tsili Poll: Θα πάρει λος πούλος ο στρατηγός Μεντιλίμπαρ αν χάσει από ΠΑΟ την άλλη Κυριακή;

    • ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
    • ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ

Κακή μέρα να είσαι Ολυμπιακός: Πάει να κλέψει τον Ουνάς η Αλ Σαντ