Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Κυριακής: Ματς που μυρίζουν γκολ σε Γαλλία και Ισπανία

15:00 ΘΕΛΤΑ – ΧΙΡΟΝΑ G/G & Over 2,5 (1,91)

Ξεκινάμε με το Θέλτα – Χιρόνα από τη Λα Λίγκα. Σταθερά επιθετική η πρώτη, που αδικείται πλήρως από το πιο πρόσφατο 0-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια από τα ίδια η Χιρόνα, που κόλλησε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο, όμως άξιζε τη νίκη με βάση τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξε. Πολύ πιθανό να βρουν τώρα τα γκολ που δεν πέτυχαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Η Θέλτα ακόμα μετρά 6/7 G/G & Over 2,5 φέτος, ενώ η Χιρόνα έχει σκοράρει σε 7/8 τελευταίες επισκέψεις της στο Βίγκο.

Επιλέγουμε το G/G & Over 2,5 στο 1,91 της Novibet.

16:00 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ Over 2,5 (1,80)

Για παιχνίδι με τα γκολ ενδείκνυται και το Τουλούζ – Λυών. Από το 2-0 επί του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται η δεύτερη και έστρωσε το κλίμα της μετά την απίθανη ήττα από τη Μαρσέιγ με 2-3 (έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 5’). Στο ψάξιμο η Τουλούζ, ο Ισπανός κόουτς Νόβελ ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα όσον αφορά τα πρόσωπα. Ευάλωτες οι άμυνές τους, η Λυών ειδικότερα, έχει δεχτεί 2+ γκολ σε 4/5 παιχνίδια της. Στη μέση και μια εξαιρετική προϊστορία με οχτώ διαδοχικά G/G & Over 2,5.

Πάμε με το Over 2,5 στο 1,80 της Fonbet.

21:45 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ G/G & Over 2,5 (1,80)

Από τη Γαλλία, θα ασχοληθούμε και με το Στρασβούργο – Μαρσέιγ. Ευάλωτες και εδώ οι δύο άμυνες, πρόκειται για ομάδες που συμμετέχουν μόνιμα σε ανοιχτές αναμετρήσεις και τα 21 γκολ που έχουν μπει, στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει η καθεμία, το αποδεικνύουν αυτό. Το Στρασβούργο ειδικότερα, έχει πετύχει 11 γκολ στα ματς αυτά, κάτι που έχει να καταφέρει από τη σεζόν 1979/80. Μοιάζει ανοιχτό το παιχνίδι με βάση τα νούμερα και το στιλ των δύο αντιπάλων.

Στο 1,80 το G/G & Over 2,5 της Betsson.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Πρώτο ντέρμπι αιωνίων στην Ρόδο,ξεκινάμε χαλαρά και βλέπουμε λένε οι δύο ομάδες

Σουβλακάρες κερνάει τους συμπαίκτες του ο Φουρνιέ, στο λιμάνι η πρώτη κούπα