in ,

Άρχισε τα δικά του ο Μουρίνιο, έβαλε το λάπτοπ του μπροστά από το VAR για διαμαρτυρία (vid)

Φιλαράκια μου όλοι τον ξέρουμε τον Μου για τις εκρήξεις του και για τα όσα μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά μετά την κατάκτηση του Champions League με την Πόρτο το 2004, αλλά πάντα ο μπαγάσας βρίσκει τρόπους να γίνεται πρωτοσέλιδο ξανά και ξανά.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε λοιπόν, Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε με έναν κάπως άγαρμπο τρόπο τις διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις του VAR μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Αντάλιασπορ. Είπε χαρακτηριστικά : «Οι παίκτες κατάλαβαν τι ήθελαν να κάνουν και έπαιξαν πιο απλά, δείχνοντας καλύτερη απόδοση. Μου αρέσει το καλό VAR. Για μένα δεν έχει σημασία αν είναι Τούρκος ή αν είναι άλλης εθνικότητας. Θέλω απλώς ένα VAR που βοηθά τον διαιτητή να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Εν συνεχεία σε ακόμα πιο έντονο τόνο είπε : «Υπάρχουν πολλές αμφίβολες καταστάσεις στο παιχνίδι. Πολλοί. Από το πρώτο λεπτό μέχρι ένα πιθανό πέναλτι στον Τζέκο, μέχρι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον αγκώνα στον Τάντιτς, με αυτό το γκολ του Τζέκο. Υπάρχουν πολλές αμφίβολες καταστάσεις. Αλλά ζω μαζί σου. Απλώς είχα αυτή την αντίδραση με ήρεμο τρόπο. Όμως ο διαιτητής μαζί μου αποφάσισε να μου δώσει κίτρινη κάρτα. Είναι εντάξει».

Τα ωραία όμως έγινβαν κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου ο Μουρινιο έκανε το εξής παράδοξο. Πήρε το λάπτοπ από έναν κοντινό του συνεργάτη, το τοποθέτησε δίπλα στο VAR και ΤΟ ΈΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΣΕ ΑΡΓΉ ΚΊΝΗΣΗ ο θεός, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Τσίμπησε την καρτούλα του και ηρέμησε. Τελικά οι καλύτερές του στιγμές δεν ήταν εκείνα τα πούλμαν που έστηνε μπροστά από το τέρμα για να μη φάει γκολ η ομάδα του αλλά αυτά.

Μασάζ σε καζίνο δεν είχε καθόλου happy end για χάστη, είδε το χάρο με τα μάτια του

Διευθύντρια υφαρπάζει στα μουλωχτά 1 μύριο από συναδέλφους, τα ρίχνει στα φρουτάκια