in

Χάστης απόγονος της Πυθίας μαντεύει 8/8 στο Master της Μπλε, την κάνει κατά 50k φτωχότερη

Επίδοση που θα ζήλευε και παίκτης σε τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων είχαμε τη βδομάδα που μας πέρασε με έναν χάστη, του οποίου οι ρίζες φτάνουν πίσω μέχρι την Πυθία των Δελφών.

Ο πρωταγωνιστής μας λοιπόν πήρε μέρος στο Stoiximan Master και κατάφερε single-handedly να αποκομίσει το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ μαντεύοντας με υψηλή ακρίβεια τις απαντήσεις στις κάτωθεν ερωτήσεις:

Όπως μπορείτε να δείτε οι ερωτήσεις δεν ήταν για αρχάριους και κάθε μεμονωμένη απάντηση ήθελε αρετή και τόλμη. Ο μεγάλος τυχερός ναι μεν ήταν ο μόνος που κέρδισε τα 50 χιλιάρικα, ωστόσο συνολικά μοιράστηκαν 54.5 χιλιάρικα.

Εμείς τώρα κάνουμε την απαραίτητη ανασυγκρότηση μας και θα καπνίσουμε ενδεχομένως και κάποιο παραισθησιογόνο σαν την Πυθία, μπας και πετύχουμε το 5/5 στο European Master League με έπαθλο* τα 20 χιλιάρικα.

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Mακέντα χρώμα για τον Αστέρα, άνετα έπαιζε και στη φετινή Γιουνάιτεντ

Παρατάει το ΝΒΑ για να γίνει παπάς ο Γκρίφιν, σπουδαία νέα για το κατηχητικό της ενορίας του