in ,

Τεν Χαγκ φτάνει ξημερώματα στο προπονητικό της Γιουνάιτεντ, κάνει πρόβα γιατί θα φύγει νύχτα

Η Τότεναμ έκανε παρέλαση στο Ολντ Τράφορντ, περνώντας άνετα με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά απογοητευτικοί σε ένα δύσκολο παιχνίδι και τα σύννεφα για το ολλανδικό καραφλό βέλος πυκνώνουν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κάρινγκτον, πριν καν ξημερώσει και έγινε αντιληπτός από τους ρεπόρτερ.

Ο Ολλανδός είναι το φαβορί των στοιχηματικών εταιρειών για να είναι ο επόμενος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ, που θα αποχωρήσει από τη θέση του, μετά την κακή πορεία της Γιουνάιτεντ, που έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς στους πρώτους έξι αγώνες.

Είχε ερωτηθεί για το μέλλον του μετά την ήττα της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ απάντησε: «Όχι, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Όλοι μαζί πήραμε αυτή την απόφαση να μείνουμε μαζί, ως ιδιοκτησία, ως ηγετική ομάδα το καλοκαίρι, επίσης πήραμε την απόφαση από μια σαφή αξιολόγηση για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πώς θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα».

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Κάτω από μία ραδακού βρήκαν τον Κουρτουά: Του πέταξαν μία σακούλα οι φίλοι της Ατλέτικο

Jay-Z αποκτά δικό του Καζίνο, λες και δεν τον ζηλεύαμε ήδη αρκετά που έχει γκόμενα την Μπιγιονσέ