in , ,

Για την πρώτη νίκη η ομάδα του Δέδα,πολλά με λίγα το ματσάκι σήμερα

Hapoel Tel Aviv – Wolves :
Joe Ragland Over 6.5 Assist @1.98 Novibet

Καλησπέρα, ο Σλούκας χθες έμεινε στα 2 λάθη από την τρίτη περίοδο, και έχει σώσει και ο Lessort άλλες δύο λάθος πάσες, κάτι που μας κόστισε το σημείο.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Βουλγαρία για τον αγώνα της Hapoel Tel Aviv απέναντι στην Wolves, για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Eurocup.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Badalona στην πρεμιέρα του Eurocup στην παράταση , και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση για φέτος. Θεωρητικά έχουν εύκολο έργο και αν παίξουν σε φυσιολογικά επίπεδα, θα την πάρουν. Από την άλλη, οι Wolves ηττήθηκαν από την Bahcesehir στην πρώτη αγωνιστική, ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο και αύριο, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και όπου βγει.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι οι Assist του Joe Ragland, με line 6.5 και απόδοση 1.98 στην Novibet.

Ο Αμερικανός γκαρντ, για ακόμα μια χρονιά είναι εξαιρετικός στο μοίρασμα, βλέπει γήπεδο συνεχώς και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 25 λεπτά. Matchup του ο Anthony Cowan.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί και στις 2, απέναντι στην Maccabi Ramat και την Badalona, έχοντας 12 και 7.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Jay-Z αποκτά δικό του Καζίνο, λες και δεν τον ζηλεύαμε ήδη αρκετά που έχει γκόμενα την Μπιγιονσέ

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Τρίτης: Εμβόλιμη με ενδιαφέρον στις μικρές Αγγλίες