in ,

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Παρί» είπε ο Αρτέτα, κάνει δώρο το διπλό

Δεύτερη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Σημαδιακή αναμέτρηση για τον προπονητή των γηπεδούχων, Μικέλ Αρτέτα, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Παρί τη σεζόν 2001-02, στα ξεκινήματα της καριέρας του.

Η Άρσεναλ συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς νίκησε 4-2 τη Λέστερ στο «Έμιρεϊτς». Η αλήθεια είναι πως τα χρειάστηκε, αφού σημείωσε τα γκολ που της χάρισαν τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις. Γενικώς πάντως έχει θέλξει με την πορεία της, παρά τους σημαντικούς τραυματισμούς που την ταλανίζουν.

Η Παρί έκανε περίπατο κόντρα στη Ρεν την περασμένη Παρασκευή, κέρδισε 3-1 και συνεχίζει την πορεία της προς τη διατήρηση των κεκτημένων. Μέχρι στιγμής, Μονακό και Μαρσέιγ την καταδιώκουν, όμως αμφότερες δείχνουν να βρίσκονται ένα κλικ πίσω συγκριτικά με τους Παριζιάνους.

Στα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Αταλάντα, την ώρα που η Παρί νίκησε με το ζόρι 1-0 το παραμάγαζο της Μάντσεστερ Σίτι, την Χιρόνα.

Ημίχρονο ή τελικό Παρί Σεν Ζερμέν στο 3.25 στην Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Τρίτης: Εμβόλιμη με ενδιαφέρον στις μικρές Αγγλίες

Ματσάρα στην Σμύρνη,σκορ στο Θεό περιμένουμε και από τις δύο ομάδες