in ,

Ολλανδό Μαγκουάιρ χαρακτήρισε τον ντε Λιχτ ο Σκόουλς, καμία διαφορά δεν βλέπει ανάμεσα τους

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ Πολ Σκόουλς επέκρινε τη νέα μεταγραφή του Ματάις ντε Λιχτ και επέμεινε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται βάρκα στο γιαλό υπό τον Έρικ τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον αμυντικό Ντε Λιχτ για 43 εκατομμύρια λίρες από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, με τους «Κόκκινους Διάβολους να ενισχύονται με ποδοσφαιριστές όπως ο Τζόσουα Ζίρκζε, ο Νουσαΐρ Μαζραουΐ και ο Μανουέλ Ουγκάρτε.

Ωστόσο, ο πρώην μέσος των «Κόκκινων Διαβόλων» Σκόουλς δεν πιστεύει ότι ο Ντε Λιχτ είναι καλύτερος από τον Χάρι Μαγκουάιρ. «Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που ήδη έχεις», είπε ο Σκόουλς στο SuperSport.

«Δεν βλέπω παίκτες να έρχονται που να κάνουν μεγάλη διαφορά». Ντε Λιχτ ήρθε στη θέση του Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί».

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι ο Ολλανδός διεθνής αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ, ο Σκόουλς απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, απολύτως όχι».

«Δεν ξέρεις πώς πρόκειται να παίξουν» Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα παίξουν στην αντεπίθεση ή αν θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν την κατοχή σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχουμε καμία ιδέα. Φαίνονται σαν μια ομάδα χωρίς καθοδήγηση.

«Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια τώρα… από την πρώτη εβδομάδα που ο Άντζε Ποστέκογλου ανέλαβε την Τότεναμ, πιθανώς ξέραμε τι έκαναν, και το κάνουν μέχρι σήμερα.

«Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια [στην Γιουνάιτεντ] και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητική καθοδήγηση».

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Τελείωσε η εξορία του Ινιέστα στην Ασία, μπορεί επιτέλους να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο

Προπονήθηκαν κανονικά Μαρσιάλ & Λαμέλα, τι λένε οι ειδικοί για αυτό το σπάνιο φαινόμενο