in ,

Δεν αναπολεί ακόμα το ποδόσφαιρο ο Κρος, ο Κατσουράνης στη θέση του θα γύρναγε στη Ρεάλ

Ο γνωστός τενίστας Αλεξάντερ Σβέρεφ έκλεισε αποκλειστική συνέντευξη με τον πρώην παιχταρά και κολώνα της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ που σάρωσε τα Τσου Λου τα περασμένα 15 χρόνια, Τόνι Κρος, με τον Γερμανό να περιγράφει τόσο τα όσα κάνει μέσα στην ημέρα του, όσο και το γεγονός ότι κατάφερε επιτέλους να πάει Αύγουστο διακοπές με τη φαμίλια.

Όπως λοιπόν δήλωσε στον συμπατριώτη του, μπορεί να ήταν ένας διάσημος και καλοπληρωμένος αστέρας του ποδοσφαίρου, δεν είχε όμως άλλες ευκολίες στην καθημερινότητά του.

«Έπαιζα μπάντμιντον πριν από το ποδόσφαιρο. Έτσι βρήκα γρήγορα τη χαρά στο τένις. Λένε ότι ήμουν κακός αριστερός. Αν ήμουν τενίστας, δεν θα είχα σταματήσει ακόμα.

Εσύ κάθεσαι εδώ με τον αδερφό σου και ηχογραφείς ένα podcast. Δεν γίνεται αυτό στα ομαδικά αθλήματα. Εσείς αποφασίζετε αν θα πάρετε τη γυναίκα και τα παιδιά σας στα τουρνουά. Εσείς αποφασίζετε ποια είναι η ομάδα σας, ποιος κάθεται στο κουτί και ποιος κοιμάται στο κρεβάτι σας το βράδυ πριν από το παιχνίδι. Αυτό δεν συμβαίνει στα ομαδικά αθλήματα».

Εν συνεχεία ο ”δεν κάνω ποτέ λάθος πάσα” δήλωσε τα εξής:

«Τον Αύγουστο πήγα διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή μου. Και τώρα, όταν πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, μετά οδηγώ στο σπίτι και όχι στην προπόνηση».

«Δεν ξέρω αν είναι ωραίο να εμφανίζομαι κάθε τόσο και να λέω ότι θέλω να συμμετάσχω. Στις μέρες μας υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να μου πει ο Κάρλο: “Τώρα μείνε εδώ”. Αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει να προπονώ ενήλικες. Θα ανοίξω μια ακαδημία νέων στη Μαδρίτη, οπότε θα πρέπει να το πιστέψουν αν παίξω μαζί»

Ο Κώστας ο Κατσουράνης είμαστε βέβαιοι πως θα τα κατάφερνε με ευκολία όλα τα παραπάνω και κατά την παρουσία του με τη φανέλα της Ρεάλ, με τον Στέλιο τον Γιαννακόπουλο να διαβάζει τις δηλώσεις του Γερμανού και να απορεί γελώντας με τα λεγόμενά του.

Κάνει Χάρ-ι στην Μπάγερν η Βίλα, «οδοστρωτήρας» ο Κέιν στο νησί

Aπίστευτο ταβερνόξυλο σε «φιλικό» ανάμεσα σε Αργεντινή & Εκουαδόρ U15, τίμησαν τις ρίζες τους [vid]