in ,

Σλούκας ο μεγαλύτερος ηγέτης για τον Κορκμάζ, εκείνος ο καλύτερος σουτέρ (vid)

Ο Φουρκάν Κορκμάζ μετακόμισε από το NBA στην Ευρώπη σε μία κίνηση που πραγματικά τάραξε τα νερά στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, με την ταυτόχρονη παρουσία του στα παρκέ για τη Μονακό με τον Μάικ Τζέιμς και τον Νικ Καλάθη να καταλαβαίνετε ότι κάνει δύσκολη την αντιμετώπιση της Μονακό από τον οποιονδήποτε, εκτός αν στο παρκέ είναι μέσα και ο Παπαγιάννης.

Ο πρώην λοιπόν παίκτης του NΒΑ πλεον, έφτιαξε τον καλύτερο για τη γνώμη του παίκτη, παίρνοντας στοιχεία από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Θεωρεί τον ίδιο ως τον κορυφαίο σουτέρ της διοργάνωσης με την άποψή του αυτή να μην είναι μακρυά από την αλήθεια, αν και υπάρχουν πολλοί ακόμα … βρωμοχεράδες. Από εκεί και πέρα, επέλεξε τον συμπαίκτη του Νικ Καλάθη ως τον καλύτερο πασέρ και πιο έξυπνο (IQ) μέσα στο γήπεδο. Επίσης οι συμπαίκτες του Ελί Οκόμπο και Πετρ Κορνελί έχουν πράγματα στο παιχνίδι τους που θα ήθελε να έχει και εκείνος. Έλεγχο της μπάλας ο Οκόμπο και ο δεύτερος σε ότι έχει να κάνει με αθλητικά προσόντα.

Και τώρα πάμε στα… ωραία! Όταν κληθηκε να επιλέξει τον καλύτερο ηγέτη της διοργάνωσης δίχως σκέψη επέλεξε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Κώστα Σλούκα, περσινό MVP του Final 4, και κάτοχο τεσσάρων τροπαίων Ευρωκλίκας. Σύμφωνα με τον Τούρκο η μίξη όλων αυτών των στοιχείων διαμορφώνει τον τέλειο παίκτη. Εσάς η γνωμούλα σας ποια είναι μυστόνια μου;

Χάστης ρίχνει 2 τυρόπιτες σε πρωτοφανές δελτίο, βγάζει 20 χιλιάρικα στο 95′

Πρώτο ματσάκι των Παριζιάνων στην Ευρωλιγκά,καλώς τα παιδιά λέει ο Μίτροβιτς