Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Παρασκευής: Στο κυνήγι της κορυφής η Ίλβες, σε φόρμα η Κόμο

18:00 ΒΑΑΣΑ – ΙΛΒΕΣ 2 (1,84)

Ξεκινάμε με αναμέτρηση από τη Φινλανδία, δύο στροφές πριν κριθεί ο πρωταθλητής. Σαν τελικό βλέπει το ματς με τη Βάασα η Ίλβες, η οποία προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και επικό διπλό στην έδρα της Ελσίνκι (1-0). Σερί τριών νικών τρέχει κατά τα άλλα, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητές της και να μεταφέρει την πίεση στην πρωτοπόρο Κουόπιο, που αγωνίζεται το Σάββτο (05/10). Για το καλύτερο πλασάρισμα παίζει η Βάασα, η οποία όπως και να ‘χει, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ισοπεδωτικά στα δεξιά το κίνητρο, η Ίλβες επιπρόσθετα έχει μομέντουμ και ανώτερη ποιότητα.

Στο 1,84 το διπλό της Ίλβες στη Novibet.

19:30 ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 (1,66)

Πάμε και στη Β’ Γερμανίας και τον άσο-φαβορί από το Καρλσρούη – Ντάρμσταντ. Ψηλά στη βαθμολογία η πρώτη και συνεχίζει αήττητη (4-3-0), εντυπωσιακό το πιο πρόσφατο 4-4 στην Κολωνία, όπου βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 3-0! Εξαιρετική η επίθεσή της (16 γκολ σε 7 ματς), ενώ μέσα στην έδρα της μετρά 3/3 νίκες. Απογοητευτική η Ντάρμσταντ, που διαθέτει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Στο 1,66 ο άσος στην Betsson.

19:30 ΝΑΠΟΛΙ – ΚΟΜΟ G/G (1,88)

Κλείνουμε με το αμφίσκορο στο Νάπολι – Κόμο. Ένα γκολ έχει δεχθεί η πρωτοπόρος Νάπολι μετά την τριάρα της πρεμιέρας από τη Βερόνα, ωστόσο το πρόγραμμά της ήταν αρκετά βατό και η Κόμο πατάει εξαιρετικά. Δύο κολλητές νίκες μετρούν οι νεοφώτιστοι κόντρα σε Αταλάντα και Βερόνα, αμφότερες με 3-2 και το ποδόσφαιρο που παράγουν είναι εξαιρετικό, με τον Κουτρόνε να έχει βρει ξανά τον εαυτό του (τέσσερα γκολ σε έξι ματς).

Στο 1,88 το G/G της Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Το 1ο Αιώνιο Ντέρμπι της χρονιάς προ των πυλών, με ειδικές αγορές για όλα τα γούστα

Πρόεδρος Στεάουα δηλώνει πως η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερη απ αυτή με τη Γιουνάιτεντ