in ,

Πρόεδρος Στεάουα δηλώνει πως η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερη απ αυτή με τη Γιουνάιτεντ

Είναι μάλλον χαρακτηριστικό στοιχείο κάθε Ρουμάνου να κάνει τις πιο αμφιλεγόμενες δηλώσεις κάθε φορά, αφού μετά απ όσα έχουμε ακούσει δια στόματος Λουτσέσκου ήρθε τώρα ο πρόεδρος της Στεάουα να πει λίγο πολύ ότι μεγαλύτερη νίκη πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι που μοιάζει πολύ με ένα από τα πολλά παρατσούκλια που έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ήταν πανευτυχής μετά από το 2/2 που έκανε η ομάδα του και στις δηλώσεις του που έκανε στην ευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη δήλωσε:

«Είχαμε πίστη ακόμα κι όταν είχε χαθεί η ελπίδα. Παίξαμε για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο κι ελπίζαμε στον Θεό ότι θα το κρατήσουμε 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλες. Είχαν δύο δοκάρια και μετά… λίγα πράγματα. Ποια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, αυτό είναι το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και με εχθρική διαιτησία σε βάρος μας. Ήταν χέρι του παίκτη μας, αλλά προηγήθηκε φάουλ. Ίσως ήταν καλό που αποβήθηκε ο παίκτης μας. Ο Θεός ήθελε να μας πει ότι ακόμα και με 10 παίκτες θα σας δώσω τη νίκη. Νίκησα τον Ράζβαν και απέδειξα ότι ο Φέργκιουσον είναι καλύτερος από τον Λουτσέσκου. Αστειεύομαι… Όλα ήταν τέλεια!»

Mπορεί και να μην αστειεύεται αναφορικά με τον Ραζβάν, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε.

Έχασε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ για ένα καλό πλασάρισμα στην League Phase του Europa, οπότε συνεχίζουμε εντός των τειχών με κατάκτηση Πρωταθλήματος, μια αγορά που προσφέρεται στην Stoiximan στις 4.50 μονάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Παρασκευής: Στο κυνήγι της κορυφής η Ίλβες, σε φόρμα η Κόμο

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT του Σαββάτου: Παίρνει μπρος η Κόβεντρι