in ,

Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο δίνει ο Αλαφούζος, εντωμεταξύ τον Γιοβάνοβιτς τον έδιωξε για 1 ματς

Την ευκαιρία να δει από κοντά τα Leopard 2 HEL και τα Rafale φαίνεται πως θα έχει ο Ντιέγκο Αλόνσο, αφού η διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται διατεθειμένη να του δώσει πίστωση χρόνου, προκειμένου να δουλέψει στη διακοπή, έτσι ώστε να γυρίσει η ομάδα στα τρίποντα μετά τις Εθνικές.

Βέβαια πίσωση χρόνου δίνεται σε μια ομάδα, η οποία έχει φοβερό ρόστερ για τα δεδομένα των τελευταίων 15 ετών, ωστόσο αυτό το σύνολο με αυτόν τον προπονητή έχει καταφέρει να κάνει μια από τις χειρότερες εκκινήσεις στο Πρωτάθλημα, μένοντας ήδη 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Βέβαια δεν είναι μόνο η απώλεια βαθμών, διότι είχε και 3 ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, αλλά κυρίως αυτό που απογοητεύει και δεν αφήνει καμία χαραμάδα για ελπίδα είναι η αγωνιστική εικόνα του μεγαλύτερου συλλόγου των Αμπελοκήπων, οι οποίοι με Τετέ, Ουνάι και Πελίστρι δεν παρουσιάζει τίποτα πέρα από ατομικές ενέργειες.

Αρκετοί νοσταλγοί του Γιοβάνοβιτς, δεν μπορούν παρά να μείνουν ενεοί, βλέποντας την στήριξη σε έναν Λατίνο χρήστη ουσίων, την ίδια ώρα που ο Καρβέλας είχε μετατρέψει τα σκατά σε λουκουμά, πέρνοντας πόδι από την ομάδα μια εποχή που την είχε πρώτη στη βαθμολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT του Σαββάτου: Παίρνει μπρος η Κόβεντρι