in ,

Προσεχώς κολλύρια στην Κύπρο, ψήνονται για Χιμένεθ και Πογέτ στον ΑΠΟΕΛ

Τα εύσημα ή και η απόλυση πρέπει να δωθούν στους ιθύνοντες της εύρεσης προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η πάλαι ποτέ ομάδα του Διονύση Χιώτη ψήνεται άσχημα για να φέρει προπονητή έναν εκ των Πογέτ ή Χιμένεθ!

Η κυπριακή ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν καθώς έχει μαζέψει όλους κι όλους 10 βαθμούς στα 6 πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τον Ζοσέ Ντομίνγκεζ να αναμένεται να πάρει τον λοπού σύντομα, καθώς η διαφορά από την πρώτη Πάφο είναι στους 6 βαθμούς! Εκεί είναι όμως και το ψωμάκι! Ποιον ψάχνουν για αντικαταστάτη του; Αρχικός στόχος για τους Κύπριους είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ αλλά και πρόσφατα της Εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ, ο οποοίος όμως έχει και υψηλό κασέ! Αν δεν κάτσει ο Ουρουγουανός ο επόμενος μετά στη λίστα είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ πάλι και λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου NOT Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από τη νέα ομάδα του Αραούχο, Σέρο Πορτένιο.

Εκστασιασμένοι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ περιμένουν νεότερα από το μέτωπο της απόκτησης λοιπόν του νέου προπονητή, με το 3-5-2 να δουλεύεται ήδη στις προπονήσεις και το under 2.5 γκολ να έχει μπει στο μπλοκάκι κάθε μπούκερ που ασχολείται με το τόπι.

Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο δίνει ο Αλαφούζος, εντωμεταξύ τον Γιοβάνοβιτς τον έδιωξε για 1 ματς