in ,

Άργησε κάπως αυτό το Σάββατο η Μπρέντφορντ, έβαλε γκολ στο 2′ [vid]

Στα όρια του παρανοϊκού βρίσκεται αυτό που κάνει η Μπρέντφορντ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Μέλισσες» έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα τέσσερα παιχνίδια πριν τη συμπλήρωση δύο λεπτών, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Την προηγούμενη εβδομάδα -στην οποία φυσικά σκόραρε πριν το πρώτο λεπτό, έγινε η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε τρία διαδοχικά παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο που μας πέρασε, μπορεί να άργησε λίγο, αφού πέρασαν 76 δευτερόλεπτα μέχρι να σκοράρει απέναντι στη Γουλβς. Η βασική διαφορά είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι πήρε τελικά τη νίκη, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τρία.

Επόμενο παιχνίδι για την Μπρέντφορντ στο πρωτάθλημα είναι αυτό εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 Οκτωβρίου. Με τη συνέπεια που παρουσιάζει η Μπρέντφορντ και με το χάλι της Γιουνάιτεντ αμυντικά το χέρι πηγαίνει από μόνο του:

Το να σκοράρει η Μπρέντφορντ στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης στο Ολντ Τράφορντ, προσφέρεται σε απόδοση 7.10 στην Stoiximan (Μρεντφορντ – Χρόνος επόμενου γκολ (1) 00:00-09:59).

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Πάμε με το οβεράκι της Γαλατά για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Έσπασε το ρεκόρ του ο τεν Χαγκ, χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 35 χρόνια για τη Γιουνάιτεντ