in ,

ΆΜυνα για σεμινάριο: Αγκαλιά πήραν την μπάλα εντός περιοχής και στην Μπουντεσλίγκα 2 [vid]

Όλοι κάποια στιγμή έχουν αναρωτηθεί: «Που παίζουμε τα λεφτά μας;». Μαγδεβούργο και Γκρόιτερ Φιρτ αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (06/10) για την 8η αγωνιστική της Bundesliga 2, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο φάσεις που σίγουρα γεννούν ερωτηματικά.

Η πρώτη συνέβη στο 15ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της Γκριτερ Φιρτ, Νολ, πάσαρε την μπάλα στον αμυντικό του, Τζανγκ. Ωστόσο, ο Τζανγκ μπερδεύτηκε και αντί να συνεχίσει το παιχνίδι, πήρε την μπάλα με τα χέρια, θεωρώντας λανθασμένα πως είχε δοθεί άουτ, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα άουτ.

Ο διαιτητής, όπως ήταν αναμενόμενο, έδειξε την άσπρη βούλα, και το Μαγδεβούργο προηγήθηκε με τον Ελ Χανκουρί, που χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να σκοράρει.

Στο 0:57 η φάη

Το θέατρο του παραλόγου δεν τελείωσε ωστόσο εκεί. Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων θα ανατραπεί εκτός περιοχής, αλλά το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά. Ο ΑΜυντικός του Μαγδεμβούργου δεν θα αντιληφθεί ότι το παιχνίδι συνεχίζεται, θα πιάσει την μπάλα με τα χεράκια του εντός περιοχής, και θα προχωρήσει προς το σημείο που έγινε το φάουλ.

Ο διαιτητής αφού ψιλο-σάστισε -όπως όλοι μέσα στο γήπεδο- θα καταλογίσει και πάλι την εσχάτη των ποινών, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν και τελικά να ισοφαρίζουν σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Άξια μέλη…

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Έσπασε το ρεκόρ του ο τεν Χαγκ, χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 35 χρόνια για τη Γιουνάιτεντ