in ,

Τάσεις χρεωκοπείας έχουν εκεί στη Μπλε, πλήρωσαν χαμένα πέναλτυ με 1 εύστοχο στα 7 (vid) !

Απίστευτα πράγματα φιλαράκια μου συνέβησαν και αυτό το ΠΣΚ στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, με τα καλύτερα όμως να συμβαίνουν σε δύο γήπεδα, αυτό της Φιορεντίνα και εκείνο της Χιρόνα! Σύμπτωση, αλλά και τα δύο παιχνίδια ήρθαν 2-1! Άλλη σύμπτωση; Η Stoiximan πλήρωσε την επιλογή εύστοχο χτύπημα πέναλτυ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ, πηγαίνοντας κόσμο και κοσμάκη στο ταμείο!

Πάμε να τα πάρουμε ένα ένα και από την αρχή! Στη Φλωρεντία και το Αρτέμιο Φράνκι, οι Βιόλα και οι Ροσονέρι μας προσέφεραν ένα μαγικό παιχνίδι με 3 γκολ, αλλά και 3 χαμένα πέναλτυ, με τον Μενιάν να πιάνει ένα για τη Μίλαν και τον Ντε Χέα να πιάνει 2 για την πάλαι ποτέ ομάδα του Μπατιγκόλ, του Ρουί Κόστα και του Παναγιώτη Κονέ. Αν αυτό σας φαίνεται απίστευτο καλό θα είναι να περιμένετε.

Η Χιρόνα με την Ατλέτικ Μπιλμπάο έπαιξαν για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και να επικρατούν των Βάσκων με σκορ 2-1! Αλλά αυτό δεν είναι περίεργο, περίεργο είναι ότι ο αγώνας είχε 4 καταλογισμένα πέναλτυ, με τον τερματοφύλακα της Χιρόνα, Πάολο Καζανίγκα να μετατρέπεται σε άλλο Ντραγκόφσκι και να πιάνει 3 (!) πέναλτυ, ενώ ο Στουάνι για την ομάδα του δεν λάθεψε και ευστόχησε σε αυτό της Χιρόνα, δίνοντας και τη νίκη στην παρέα του.

Ναι αλλά το πιο… απίστευτο δεν το διαβάσατε ακόμα! Η Stoiximan πλήρωσε την επιλογή ”Η ομάδα να σκοράρει πέναλτυ” και για τις 4 ομάδες, με πολύ κόσμο να απολαμβάνει αυτή την υπερτίμια κίνηση της Μπλε, καθώς σίγουρα αρκετά καντήλια θα έφυγαν και πολλές τηλεοράσεις θα έσπασαν κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών.

Γιαννίκης για τον επόμενο μήνα στην Τρίπολη, καλώς ήρθες πίσω Μιχαλάκη