Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT της Τρίτης: Ανοιχτά ματς σε Ρέξαμ και Μπόλτον

21:30 ΡΕΞΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ U21 Over 3,5 (1,87)

Σε πρώτο πλάνο το Ρέξαμ – Γουλβς U21. Ισοπεδωτική η Ρέξαμ στην έδρα της (5/5 νίκες στο πρωτάθλημα), διαθέτει τρομακτικό βάθος στο ρόστερ της για να συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ. Άσος του 1,15 στο Λιγκ Τρόφι δεν νοείται, η Γουλβς U21 απέσπασε δυνατό 2-2 στην έδρα της Πορτ Βέιλ και γενικότερα συμμετέχει συνεχώς σε παιχνίδια με υψηλό σκορ (τρία κολλητά Over 4,5 στο πρωτάθλημα).

Στο 1,87 το Over 3,5 της Fonbet.

21:30 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (1,57)

Απρόβλεπτη διοργάνωση το Λιγκ Τρόφι, από τις πιο σέιφ επιλογές αποτελεί το διπλό στο Σριούσμπερι – Μπέρμιγχαμ. Από γκέλα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, απρόσμενα αρνητικοί στην ήττα από την Τσάρλτον (1-0). Μοιάζει με μια κακή μέρα στο γραφείο, καθώς προηγουμένως η εικόνα της Μπέρμιγχαμ ήταν ισοπεδωτική και μονάχα με θαύμα θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Λιγκ 1. Ροτέισον θα κάνει φυσικά εδώ, διαθέτει όμως τόσο δυνατό ρόστερ, που λογικά δεν θα επηρεαστεί. Σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού η Σριούσμπερι, η οποία τσίμπησε θετικό 2-2 στο Μπόλτον, όμως κατά τα άλλα απογοητεύει σταθερά (ρεκόρ 1-2-7).

Στο 1,57 το διπλό της Μπέρμιγχαμ στην Betsson.

21:45 ΜΠΟΛΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ U21 G/G & Over 2,5 (1,73)

Μια τρύπα στο νερό έκανε η Μπόλτον, που έτρεχε σούπερ σερί τριών νικών, κόλλησε όμως στο 2-2 με τη Σριούσμπερι, ενώ έχανε και με 0-2 στο 28’. Πολλά τα κενά στην άμυνά της φέτος, οι νέοι της Άστον Βίλα έκαναν πρεμιέρα στη διοργάνωση με δυνατό διπλό στο Φλίτγουντ (3-2) και τα παιχνίδια τους είναι συνεχώς ανοιχτά (τέσσερα συνεχόμενα G/G & Over 2,5 στο πρωτάθλημα).

Στο 1,73 το G/G & Over 2,5 της Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Τάσεις χρεωκοπείας έχουν εκεί στη Μπλε, πλήρωσαν χαμένα πέναλτυ με 1 εύστοχο στα 7 (vid) !