in ,

Με χαρτάκι η εντεκάδες στη Σούπερ Λίγδα λέει ο Μακελελέ, απίστευτα πράγματα φιλαράκια μου

Μέσα σε ένα σχεδόν 20ήμερο ο Κλοντ Μακελελέ, ο άλλοτε υπερπολύτιμος χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι και της Εθνικής Γαλλίας, πήρε μία γερή δόση από τα αθάνατο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το κορυφαίο για πολλούς σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, την Σούπερ Λίγδα!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Σε όσους συλλόγους και να δουλέψεις, σε όσα μεγάλα κλαμπ και να βγάλεις το ψωμάκι σου, με όποιους παικταράδες συνεργαστείς και όσα τρόπαια και να σηκώσεις, άμα δεν πάρει; μία τζούρα από Σούπερ Λίγδα δε λογίζεσαι καν προπονητής, γνωμούλα μας πάντα ε; Να, αυτό συνέβη και με τον συμπαθέστατο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος πίστευε κάτι αδιανόητο για την Ελληνική πραγματικότητα. ότι θα αποφασίζει αυτός ποιους θα βάζει, ποιους θα κόβει και γενικά ό,τι κάνει ένας κανονικός προπονητής.

Όπως υποστήριξε, άνθρωποι από την ομάδα παρενέβησαν στην δουλειά του και του επέβαλαν το ποιον θα χρησιμοποιήσει και ποιον όχι. Αποκορύφωμα για τον ίδιο ήταν το γεγονός πως του ζητήθηκε να μην αγωνιστεί ποδοσφαιριστής, επειδή εκείνος δεν είχε υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συγνώμη ρε Γαλλάκι, που νομίζεις ότι έχεις έρθει; Μπαρ δεν έχεις δει, Πορτοσάλτε με Μητσοτάκη δεν έχει δει; Τα χαρτάκια σε αυτή τη χώρα κάνουν κουμάντο και όχι το τι πιστεύεις εσύ!

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT της Τρίτης: Ανοιχτά ματς σε Ρέξαμ και Μπόλτον