in , ,

Άρωμα τελικού στο Πριγκιπάτο,ποντάκια στην ρακέτα βλέπει ο Κάτας

Monaco – Maccabi Tel Aviv :
Jaylen Hoard Over 13.5 Points+Rebounds @2.20 Novibet

Καλησπέρα, μιας και έχουμε Euroleague αυτήν την εβδομάδα από την Τετάρτη, βρήκαμε σημείο νωρίς σήμερα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στο Πριγκιπάτο του Μονακό για τον αγώνα της Monaco απέναντι στην Maccabi Tel Aviv για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα την Armani Milano στην πρεμιέρα, έχασαν εύκολα στο γαλλικό ντέρμπι από την Villeurbanne την Κυριακή, και θέλουν ξανά μία νίκη για να επαναφέρουν την ηρεμία στις τάξεις τους, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη, η Maccabi αν και δυσκολεύτηκε, κέρδισε στο τέλος την Villeurbanne, με έναν εκπληκτικό Blatt, και δείχνει ότι ακόμα και αν έχασε τους βασικούς της παίχτες, παραμένει επικίνδυνη.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds του Jaylen Hoard, με line 13.5 και απόδοση 2.20 στην Novibet.

Ο Αμερικανός σέντερ, εξαργύρωσε την καλή του χρόνια στην Hapoel Tel Aviv, με μεταγραφή στο τοπ επίπεδο και την Euroleague, και με την απουσία του Gabriel, θα βρει χρόνο ερχόμενος από πάγκο στην θέση του Rivero. Αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 21 λεπτά και matchup του είναι ο Mamadou Jaiteh.

Στην προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στην Villeurbanne, κατέγραψε 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Γκάζωσε ο Super Mario στα Γραφεία της ΕΠΟ, τα είπε με Μάκη και ζήτησε ισονομία