in , ,

Γυρνάνε τα Γαλλάκια στην Λυών,παίρνουν το ματσάκι εντός έδρας

Villeurbanne – Virtus Bologna :
Paris Lee Over 13.5 Points+Assist @1.83 Betsson

Καλησπέρα, η Galatasaray έκανε ένα κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με το ότι δεν σκόραρε στα τελευταία δύο λεπτά, τέσσερις άστοχες επιθέσεις, μας κόστισαν το σημείο αλλά και έφερε την ήττα των Τούρκων.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Γαλλία για τον αγώνα της Villeurbanne απέναντι στην Virtus Bologna για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Maccabi στο τέλος στην πρεμιέρα, διέλυσε την Monaco στο εγχώριο ντέρμπι όμως, και έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη για να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στην Euroleague. Από την άλλη, η Virtus Bologna έχασε από την Anadolu Efes την πρώτη αγωνιστική, κέρδισε εύκολα την Pistoia την Κυριακή, και έρχεται να πράξει όπως και πέρυσι και να πάρει την νίκη εκτός έδρας.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Assist του Paris Lee, με line 13.5 και απόδοση 1.83.

Ο Γάλλος γκαρντ, παρέμεινε τελικά στην Villeurbanne, είναι εξαιρετικός στην έναρξη της σεζόν και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 25 λεπτά. Matchup του ο Daniel Hackett.

Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, το Over έχει επιβεβαιωθεί στις 3, απέναντι στην Le Mans, την Maccabi Tel Aviv, και την Monaco, έχοντας 15, 16 και 14. Πέρυσι απέναντι στην Virtus, κατέγραψε 18 και 26 αντίστοιχα.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Χάστης από Ηλιούπολη βρήκε 11/11 σωστές απαντήσεις το περασμένο ΣΚ και τσέπωσε 5 χιλιαρικάκια στο σβηστό

Πρώτος εντός έδρας αγώνας στο ΣΕΦ,η συνταγή είναι γνωστή,Σάσα και ξερό ψωμί