in , ,

Πρώτος εντός έδρας αγώνας στο ΣΕΦ,η συνταγή είναι γνωστή,Σάσα και ξερό ψωμί

Olympiacos – Zalgiris :
Sasha Vezenkov Over 22.5 Points+Rebounds @1.75 Stoiximan

Καλησπέρα, ο Hoard ξεκίνησε τρομερά τον αγώνα και μας πλήρωσε στις αρχές της τρίτης περιόδου, καλοφάγωτα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Zalgiris για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους από την Fenerbahce, κέρδισαν το Λαύριο την Δευτέρα, και έρχονται στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα τους, να πάρουν την πρώτη νίκη για φέτος εν όψει κ της διαβολοεβδομάδας που ακολουθεί. Από την άλλη, η Zalgiris έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Barcelona στην πρεμιέρα, είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, θα το παλέψει έως το τέλος και όπου βγει.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds του Sasha Vezenkov, με line 22.5 και απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ήδη, σαν να μην έφυγε ποτέ, και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 28 λεπτά. Matchup του ο Edgaras Ulanovas.

Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 3, απέναντι στο Περιστέρι, τον Παναθηναικό και το Λαύριο, έχοντας, 24, 24 και 34.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Γυρνάνε τα Γαλλάκια στην Λυών,παίρνουν το ματσάκι εντός έδρας

Πλήρωσε κοσμάκη ο Παυλίδαρος, πανηγυρίζουν χάστες με ταμειάρες (photo)