in , ,

Πλήρωσε κοσμάκη ο Παυλίδαρος, πανηγυρίζουν χάστες με ταμειάρες (photo)

Ξεχάστε πλέον την Εθνική Μυκόνου. Η Ελλάδα από χθες έγινε και επίσημα πάλι Εθνική μας αγαπημένη, με την καύλα που μας χάρισε με το διπλό μέσα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στους αλαζόνες Άγγλους να είναι κάτι που δε θα το χωνέψουν για καιρό ο Τζουντ ο Μπέλινχαμ και η παρέα του.

Με δύο παλικαρίσια γκολ, δυο σεντερφορίσια γκολ, ο Παυλίδαρος απέδειξε πως η μεταγραφή του στη Μπενφίκα δεν ήταν τυχαίο γεγονός, με τον Βαγγέλη να χτυπά στις καθυστερήσεις και να ξεραίνει την Αγγλία. Η γαλανόλευκη με αυτή τη νίκη έκανε το 3/3 στον όμιλο και την Κυριακή πλέον στο Κααραϊσκάκη υποδέχεται την τρίτη στον όμιλό μας και με τρεις βαθμούς Ιρλανδία, ίσως στο πιο κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του αγαπημένου μας Καρβ΄λελα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πέραν όμως του αγωνιστικού, είχαμε και ταμειάρες από κόσμο και κοσμάκη στα σόσιαλ, όπου το διπλό στις καθυστερήσεις αλλά και η κάρτες πλήρωσαν και έβαλαν πακτολό χρημάτων ή και μεροκάματα στην τσέπη χυστών, οι οποίοι πίστεψαν στον Παυλίδη και την Εθνική.

Τα σχόλια για το πως να φάνε τα λεφτά οι νικητές των δελτίων έδιναν και έπαιρναν, αν και τα καλύτερα ήταν αυτά για 2 δελτία όπου κατούρισαν καθιστοί δύο χάστες και δεν είχαν το σθένος και την υπομονή να περιμένουν να πληρωθούν:

Δικαιωματικά η καζούρα ήταν μεγάλη:

Πρώτος εντός έδρας αγώνας στο ΣΕΦ,η συνταγή είναι γνωστή,Σάσα και ξερό ψωμί

Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money

Τα HOT του Σαββάτου: Βρετανικοί άσοι