Προγνωστικά στοιχήματος, Match Money
in , ,

Τα HOT του Σαββάτου: Βρετανικοί άσοι

17:00 ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ 1 (1,75)

Σε πρώτο πλάνο κρατάμε το Τζίλιγχαμ – Άκρινγκτον. Με βλέψεις ανόδου φέτος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν μεν δύο κολλητές ήττες, όμως συνεχίζουν ως πρωτοπόροι μαζί με τρεις ακόμα ομάδες. Το πιο πρόσφατο 2-0 από την Κρου ειδικότερα, ήταν φουλ πλασματικό. Από την πρώτη νίκη της σεζόν προέρχεται η Άκρινγκτον, που συνεχίζει όμως χαμηλά στη βαθμολογία και είχε επιπρόσθετη κούραση μεσοβδόμαδα, λόγω υποχρεώσεων στο Λιγκ Τρόφι. Ιδανική η ευκαιρία αντίδρασης για τους γηπεδούχους, η Άκρινγκτον έχει και απαιτητικό ταξίδι 500+ χιλιομέτρων μπροστά της.

Στο 1,75 ο άσος της Τζίλιγχαμ στη Novibet.

17:00 ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ 1 (1,70)

Ακόμα ένα φαβορί θα επιλέξουμε από τη Λιγκ 2 και το Γουίμπλεντον – Καρλάιλ. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στους «Ντονς», οι οποίοι επιστρέφουν στην έδρα τους μετά από έναν μήνα. Μεγάλες οι ζημιές που προκάλεσε καταιγίδα στο Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες, ο αγωνιστικός χώρος όμως επιδιορθώθηκε και το «Πλο Λέιν» ανοίγει ξανά τις πόρτες του. Με κάκιστη φόρμα και πολλές απουσίες συνεχίζει η Καρλάιλ, η πρόσληψη του Μάικ Γουίλιαμσον δεν έχει φέρει ακόμα βελτίωση.

Με ενθουσιασμό και ανώτερη εικόνα η Γουίμπλεντον, έχει τον πρώτο λόγο στο 1,70 της Betsson.

19:30 ΠΟΡΤΑΝΤΑΟΥΝ – ΛΟΓΚΑΛ 1 (1,85)

Θετικά έχει μπει στη σεζόν η νεοφώτιστη Πορταντάουν, με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως το 3-0 στην έδρα της Κρουσέιντερς και το 2-1 επί της Ντάνγκανον (πέρασε με 3-0 από την έδρα της πρωταθλήτριας Λαρν). Τρέχει σερί δύο ηττών αυτή τη στιγμή, φαίνεται όμως πως μπορεί να βρει αντίδραση εδώ. Ρεκόρ 0-1-5 τρέχει στον δρόμο η Λόγκαλ, η οποία πέρυσι σώθηκε άνετα, φέτος όμως πελαγοδρομεί και δέχεται σχεδόν τρία γκολ ανά αγώνα. Αυτή τη στιγμή τρέχει σερί εφτά ηττών, γνωρίζοντας ενδιάμεσα τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από ομάδα της Τσάμπιονσιπ και ενώ προηγούνταν με 2-0! Ξεκάθαρα προς τον άσο, η Πορταντάουν τρέχει και σούπερ προϊστορία κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, με έξι κολλητές εντός έδρας νίκες.

Στο 1,85 ο άσος της Πορταντάουν στη Fonbet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Πλήρωσε κοσμάκη ο Παυλίδαρος, πανηγυρίζουν χάστες με ταμειάρες (photo)

Ημέρες 2004 απόψε στο «Καραϊσκάκης», 4/4 η «γαλανόλευκη»