in ,

Μάνταλος μπαίνει στη θέση του Τζόλη, σκοράρει και πιάνονται ως σκόρερ αμφότεροι

Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε μια παράσταση ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου επικράτησε στο Καραϊσκάκη 2-0 επί της Ιρλανδίας κάνοντας το 4/4 και φιγουράροντας ως μόνη πρώτη στον όμιλο της.

Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μπακασέτας και Μάνταλος, με τον αρχηγό της μοναχοκόρης να χρίζεται σκόρερ στο 92′ έπειτα από ένα πολυμήχανος κλέψιμο που θα ζήλευε και ο Οδυσσέας.

Ο Μάνταλος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 82′ στη θέση του εκπληκτικού Τζόλη και χάρη στην ακόμη πιο εκπληκτική προσφορά ΄΄ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑΓΗ”* του Pamestoixima.gr, σκόρερ ,εκτός από τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή του Καφενείου, χρίστηκε και η 22χροονη παικτούρα της Μπριζ.

Αν είστε αλεπουδιάρηδες και σας αρέσει η παροιμία ”με ένα σμπάρο δύο τριγώνια” τότε μπορείτε να επωφεληθείτε καταλλήλως πατώντας εδώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Κανένα ριμπάουντ για Πανιώνιο στην πρώτη περίοδο με Περιστέρι, λογικά έπαιζαν με τα χέρια στις τσέπες

Πρώτη διαβολοεβδομάδα για φέτος,ξεκινάμε από την Κωνσταντινούπολη