in , ,

Πρώτη διαβολοεβδομάδα για φέτος,ξεκινάμε από την Κωνσταντινούπολη

Fenerbahce – Crvena Zvezda :
Wade Baldwin Over 2.5 Made Free Throws @1.75 Stoiximan

Καλησπέρα, 2/2 την Παρασκευή με τον Sasha να μας πληρώνει έστω και στο τέλος και τον Fournier στην τρίτη περίοδο.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Τουρκία για τον αγώνα της Fenerbahce απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους απέναντι στην Anadolu Efes εκτός έδρας, μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχονται σε ένα ντέρμπι με καλή ψυχολογία, και θέλουν να επικρατήσουν για να ξεκινήσουν ειδικά την πρώτη διαβολοεβδομάδα της σεζόν. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας, μετά την νίκη του απέναντι και στην Baskonia, μετράει και αυτός δύο νίκες, ο κόουτς Σφαιρόπουλος βλέπει το σύνολο του να παίζει αρκετά καλά από νωρίς, και αύριο θα μπει για να διεκδικήσει την νίκη ξανά, γνωρίζοντας όμως ότι έχει δύσκολο έργο.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι οι Εύστοχες Βολές του Wade Baldwin, με line 2.5 και απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, και με τον τραυματισμό του Wilbekin, πλέον θα βρίσκεται στο παρκέ κοντά στα 29 λεπτά. Matchup του ο Codi Miller Mcintyre.

Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις για την Euroleague, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στην 1, απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας 6/7. Απέναντι στην Anadolu Efes είχε 2/2.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Μάνταλος μπαίνει στη θέση του Τζόλη, σκοράρει και πιάνονται ως σκόρερ αμφότεροι

Παναθηναϊκό έπαθε η Novi, έκλεισε συμφωνία με NBA και γίνεται επίσημος συνεργάτης