in ,

Σε λίγο θα πετάξουν και την τσίχλα του Φεργκιουσον, τον βγάζουν από παγκόσμιο πρεσβευτή της Γιουνάιτεντ

Κοσμοϊστορικές θα τις χαρακτήριζα φιλαράκια μου τις αλλαγές που γίνονται ή πρόκειται στος εγγύς μέλλον να γίνουν στο στρατόπεδο των Κόκκινων διαβόλων, με την τελευταία χρονικά να είναι και αυτή που συγκλονίζει!

Τί έκανε λοιπόν η διοίκηση της Γιουνάιτεντ και δη ο κύριος Σερ Τζιμ Ράτκλιφ; Συναντήθηκε με τον ζωντανό θρύλο των επιτυχιών και του πάγκου της ομάδος Σερ Άλεξ Φέργιουσον και του ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις πληρωμές προς τον Φέργκιουσον που ανέρχονταν σε περίπου 2,1 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ακολουθώντας το γενικότερο πλαίισο περικοπών που έθεσαν από την ημέρα που αγόρασαν το 27,7% των μετοχών του κλαμπ.

Ο Φέργιουσον αποτελούσε μετά το πέρας της παρουσίας του στον πάγκο των ”κόκκινων” τον παγκόσμιο πρευσβευτή της ομάδος. Περαν τούτου από ότι ακούγεται, η ομάδα ενημέρωσε τον περασμένο Ιούλιο το προσωπικό της Γιουνάιτεντ ότι θα προβούν σε 250 απολύσεις, ενώ τον Μάιο δεν επέτρεψαν τη δωρεάν μετακίνηση των υπαλλήλων στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Για τις μεταγραφές βέβαια κουβέντα, με τον Μαγκουάιρ ακόμα να βολοδέρνει στα μετόπισθεν και πλέον ο Άντονι να χαρίζει αμέτρητες στιγμές που σε κάνουν να γελάς αλλά και να αναπολείς την πάλαι ποτέ ομαδάρα με Γκιγκς, Σκόουλς, Κιν, Σταμ και τους υπολοίπους..

Μπέρδεψε τα πόδια του ο Τσαλχάνογλου σε πέναλτυ στο Ισλανδία Τουρκία, πιο εύκολα τα φάουλ γι αυτόν (vid)

Ντέρμπι στην Καταλονία,έφτασε η ώρα του Τζαμπάρι