in ,

Μπορεί και χωρίς glass floor ο Επτάστερος, παίρνει διπλό εκεί που σήκωσε το πρώτο

Πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και οι «αιώνιοι» ρίχνονται απόψε στη μάχη. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει πρώτος χρονικά, καθώς θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15), ενώ ένα τέταρτο αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι από την τοπική Παρί.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στη Euroleague, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη Παρασκευή ζορίστηκαν, αλλά έκαμψαν εντέλει την αντίσταση της Ζαλγκίρις εντός έδρας. Απόψε θα επιδιώξουν να πετύχουν δεύτερη διαδοχική νίκη, έχοντας τον Μουσταφά Φαλ ακόμη πιο έτοιμο συγκριτικά με το ματς της περασμένης εβδομάδας.

8+ ασίστ Τόμας Γουόκαπ στο 4.30 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νικηφόρα το “glass-floor era”, φτάνοντας σε ένα σχετικά άνετο 94-79 απέναντι στην Μπάγερν. Έτσι, έκανε το 2/2 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θέλει να ταξιδέψει για Μαδρίτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, έχοντας ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του.

28+ πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ Ναν στο 2.87 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ντέρμπι στην Καταλονία,έφτασε η ώρα του Τζαμπάρι

Ανακούφιση απόψε στο ΣΕΦ, τελειώνει πριν από τα μεσάνυχτα το ματς