in , ,

Πάει στο Βερολίνο η Φενέρ για να αποδείξει ότι δεν είναι καφενείο και μεις πάμε με το διπλό

Alba Berlin – Fenerbahce :
Fenerbahce to Win & Over 154.5 Total Match Points @1.78 Stoiximan

Καλησπέρα, ο Baldwin χθες ήταν κάκιστος, υπήρχαν δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να δωθεί το φάουλ καθαρά, αλλά και με την γκρίνια του προς τους διαιτητές έκανε τα πράγματα χειρότερα και προφανώς δεν πήρε κ σφύριγμα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Γερμανία λοιπόν για τον αγώνα της Alba Berlin απέναντι στην Fenerbahce για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι, παρότι ξέφυγαν συνεχώς στο σκορ, είδαν την Villeurbanne ναι επιστρέφει δύο φορές στον αγώνα, στα κρίσιμα όμως ήταν εύστοχοι και πήραν την νίκη. Από την άλλη, η Fenerbahce από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν κάκιστη, μείωσε δύο φορές στους τρεις αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, και πλέον πρέπει να δώσει μία απάντηση στους επικριτές της και να επιστρέψει στις νίκες.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ένας συνδυασμός Betbuilder, η νίκη της Fenerbahce και Over 154.5 Total Match Points, σε απόδοση 1.78 στην Stoiximan.

Θεωρώ πως μία τέτοια ήττα ήρθε αρκετά νωρίς στις τάξεις της Fenerbahce, πλέον θεωρώ πως δεν θα υποτιμά κανένα αντίπαλο και θα αντιμετωπίζει με την κατάλληλη σοβαρότητα παιχνίδια σαν το αυριανό.

Για τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων πέρυσι, η Fenerbahce είχε επικρατήσει 82 – 91 και 103 – 68.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Χαρούμενη η Βίκυ Κάβουρα που αγαπάνε οι άνδρες τον Τζαβέλλα, ο ορισμός της delulu

Σέλτικς κλάνουν μέντες, αρνούνται επισήμως αναμέτρηση με Παναθήναϊκό