in , ,

Επέστρεψε στην Ευρώπη από τους πάγκους του ΝΒΑ,καλό παιχτάκι είναι τελικά ο Μαλεντόν

Villeurbanne – Baskonia :
Teo Maledon Over 22.5 Points+Rebounds+Assist @1.80 Stoiximan

Καλησπέρα, ο Parker χθες μας πλήρωσε στην τρίτη περίοδο και τέλειωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 4/6 τρίποντα, καλοφάγωτα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Γαλλία για τον αγώνα της Villeurbanne απέναντι στην Baskonia για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο Βερολίνο από την Alba, βρέθηκαν πίσω δύο φορές με δέκα πόντους, γύρισαν στο ματς αλλά στο τέλος κάποιες κακές επιλογές τους κόστισαν το ματς. Από την άλλη, η Baskonia παρότι είδε τον Donta Hall να τραυματίζεται, κράτησε το σκορ χαμηλά, και σε συνδυασμό με την απουσία της Real, πήρε την νίκη και έφτιαξε την ψυχολογία της εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το σημείο από τον, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Teo Maledon, με line 22.5 και απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Ο Γάλλος γκαρντ, γύρισε φέτος στην Ευρώπη ξανά, είναι εξαιρετικός στο ξεκίνημα, ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του, σκοράρει μαζεύει αλλά και πασάρει με μεγάλη ευχέρεια και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 30 λεπτά. Matchup του ο Kamar Baldwin.

Στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις για την Euroleague, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 2, απέναντι στην Virtus Bologna και την Alba Berlin, έχοντας 25 και 26.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Mike James Monaco

Μπάρσα βλέπει και αφηνιάζει ο Σούπερ Μάικ Τζέιμς, αλώνει το «Παλαού» η Μονακό

Ανήλικος οστεώδης κάγκουρας κάνει ντου με κράνος σε αγώνα της ΜΠΑΜ, τρώει φάπα (vid)