in , ,

Πιθανό σόου ο Μπαρτζώκας με Εφές, Ντιφαλά σφυρίζει και Σάσα δεν παίρνει βολές όπως παλιά

Η έτσι και αλλίως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Πόλη με την Εφές γίνεται από εξαιρετικά δύσκολη σε… ειδικών καταστάσεων αγώνα, με τα memes που πιθανότατα να προκύψουν από τον Μπαρτώκα να μην έχουν προηγούμενο.

Να και κάτι που δεν περίμεναν στο λιμάνι, καθώς ορίστηκε το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εφές και τον Ολυμπιακό στην Τουρκία την Παρασκευή το βράδυ, όπου ο λατρεμένος να ρίχνουν μπινελίκια και να εύχονται κατάρες Μεντί Ντιφαλά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, μαζί με Λάτισεβς και Τσίτσι. Ο Ντιφαλά λοιπόν για τους ερυθρόλευκους σημαίνει πολλά!

Ο Γάλλος ρέφερι που είχε σφυρίξει το τρίτο κομβικότατο παιχνίδι των περσινών play-offs απέναντι στην Μπάρτσα έδειξε φάουλ για τρεις βολές υπέρ της Μπαρτσελόνα και ο Πάρκερ σε νεκρό χρόνο ουσιαστικά από τη γραμμή στην παράταση έκρινε το παιχνίδι, με το ΣΕΦ να βράζει και να τον μνημονεύει ακόμα παραπάνω στη συνέχεια! Ο Γάλλος… «σφαγέας» για τους φίλους του Ολυμπιακού έκανε τη δουλειά για τους Καταλανούς, διορθώνοντας το αίσχος που είχε κάνει πριν λίγους μήνες εις βάρος τους στο ΟΑΚΑ, στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα. Τον λένε φιλοπαναθηναϊκό, τον βρίζουν σε κάθε πιθανή και απίθανη στιγμή όταν δυσκολεύουν τα πράγματα και στον αγώνα απέναντι στην Εφές λοιπόν θα πρέπει να ξεχάσουν τις βολές του Βεζένκοφ διότι δε θα χει τέτοια!

Για να απαλύνουν τον πόνο τους οι φίλοι Ολυμπιακοί ας πάρουν τις τρομερές αποδόσεις στα παρακάτω δώρα της Stoiximan:

Ανήλικος οστεώδης κάγκουρας κάνει ντου με κράνος σε αγώνα της ΜΠΑΜ, τρώει φάπα (vid)

Aλαφούζος δίνει προσκλήσεις 1+1 για Τσέλσι και Άρη, 10 ευρώ διαρκείας φέτος έβγαλε ο ΠΑΟ