in , ,

Aλαφούζος δίνει προσκλήσεις 1+1 για Τσέλσι και Άρη, 10 ευρώ διαρκείας φέτος έβγαλε ο ΠΑΟ

Νέο ιστορικό χαμηλό χτύπησε και αυτήν την εβδομάδα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, καθώς με απόφαση της διοίκησης, ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θα παρευρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 24/10 στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την Τσέλσι, θα κατοχυρώσει εισιτήριο και για το ντέρμπι της Superleague κόντρα στον Άρη στις 27/10.

Το νέο Green Pack περιλαμβάνει και την καθιερωμένη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων από την επαρχία στην Αθήνα μέσω πούλμαν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη σπουδαία ομάδα της Chelsea στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του League Stage του UEFA Conference League στις 24/10 και ώρα 19:45. Ακόμα μία ξεχωριστή ευρωπαϊκή βραδιά για το σύλλογό μας και εμείς, όλοι μαζί ενωμένοι, καλούμαστε να στηρίξουμε την ομάδα μας, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 17/10 και ώρα 2 μμ. Παράλληλα, όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Chelsea, θα μπορούν να παραλάβουν πρόσκληση για το παιχνίδι με τον Άρη με τον κωδικό του εισιτηρίου που θα υπάρχει στο GΟV WALLET.

Εμείς σαν Tsilibet θα προτείναμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στηρίξει τον κόσμο του Παναθηναϊκού από την επαρχία με μόνιμες κατοικίες πέριξ του Αμαρουσίου, ούτως ώστε ο λαός να είναι συνεχώς κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Στοιχηματικά πάντως θα πάμε με ένα τίμιο Χ κόντρα στους Λονδρέζους, το οποίο προσφέρεται στην Stoiximan στις 3.75 μονάδες απόδοση.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Πιθανό σόου ο Μπαρτζώκας με Εφές, Ντιφαλά σφυρίζει και Σάσα δεν παίρνει βολές όπως παλιά

Τόνι Πάρκερ πουλάρει τον αδερφό του από προπονητή της Βιλερμπάν, δεν του το πε καν στα ίσα