in ,

Τόνι Πάρκερ πουλάρει τον αδερφό του από προπονητή της Βιλερμπάν, δεν του το πε καν στα ίσα

Βγήκαν στη φόρα λεπτομέρειες για την απομάκρυνση του Τι Τζέι Πάρκερ από τον προπονητικό θώκο της Βιλερμπάν την περσινή αγωνιστική περίοδο, με το παράδοξο της υπόθεσης να είναι ότι υπεύθυνος για την απόλυσή του ήταν ο… αδερφός του, πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς και της Εθνικής Γαλλίας και νυν πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, o οποίος όχι μόνο δεν του το πε στα ίσα, αλλά τον άφησε να το μάθει από πρωινάδικα.

Πώς πήρε τον λοπού λοιπόν ο νυν βοηθός του Χέρμπερτ στη Μπάγερν Μονάχου και γιατί έγιναν έτσι λόπως έγιναν όλα; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Τι Τζέι Πάρκερ με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή:

«Απογοητεύτηκα με τον τρόπο που έγιναν όλα. Το γνώριζα πως δεν υπογράφω για όλη μου την ζωή και πως στην προπονητική βρίσκεσαι πάντα σε αναμμένα κάρβουνα. Αλλά το να μην με κρατάει ενήμερο (ο Τόνι Πάρκερ, πρόεδρος της ομάδας), με πείραξε πολύ».

«Ετοιμαζόμουν για ένα παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Δεν είχα ενημερωθεί για κάτι και μαθαίνω εκείνη την μέρα, από τα social media, ότι έχω απολυθεί. Ο Τόνι το αρνήθηκε. Μου είπε πως θα συνεχίσουμε ως έχει, αλλά την επόμενη μέρα είχαν όλα τελειώσει. Πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε κάποιον που -εκτός από τους τίτλους- έχει δώσει την ζωή του για αυτή την ομάδα για 11 ολόκληρα χρόνια»;

Ο άλλος είναι τόσο κυνικός που δε δίστασε να μην πει στα ίσα στο ίδιο του το αίμα ότι θα φύγει και το έμαθε από τον αντίστοιχο Γιώργο Λιάγκα της Γαλλικής τηλεόρασης το επόμενο πρωί. Τόνι μπορεί να ήσουν παιχτάρα κάποτε αλλά ούτε ο ίδιος ο Ντάνκαν δεν θα σου μιλάει πια ρε νόπανο με τέτοια συμπεριφορά.

Aλαφούζος δίνει προσκλήσεις 1+1 για Τσέλσι και Άρη, 10 ευρώ διαρκείας φέτος έβγαλε ο ΠΑΟ