in ,

Τσους Μα-τέως είναι από απόψε ο Ισπανός προπονητής, τον τελειώνει ο Επτάστερος

Remake του τελικού της περσινής Euroleague περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, καθώς ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ στο Wizink Center (21:45). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Βερολίνο τον περασμένο Μάιο, με τους «πράσινους» να θριαμβεύβουν στον τελικό του Final Four, ράβοντας το 7ο αστέρι τους.

Αμφότερες οι ομάδες καλούνται να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εικόνα που έδειξαν προ διημέρου. Η μεν Ρεάλ ηττήθηκε από την Μπασκόνια εκτός έδρας (76-72), ενώ ο Παναθηναϊκός «λύγισε» για πρώτη φορά φέτος στο Παρίσι, χάνοντας με 84-80 από την τοπική Παρί.

Βυθισμένη στην εσωστρέφεια η Ρεάλ, που έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα τόσο εντός των συνόρων όσο και στη Euroleague. Έχασε στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μάλαγα, ενώ το ρεκόρ της τόσο στην ACB όσο και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι 1-2. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν φέρει πίεση στον τεχνικό των γηπεδούχων, Τσους Ματέο και δεν αποκλείεται σε περίπτωση ήττας να έχουμε εξελίξεις.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε απότομα στο Παρίσι, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του μέσα στο 2024. Είχε προηγηθεί ένα πολύ δύσκολο διπλό στο Παλατάκι απέναντι στον ΠΑΟΚ και δύο ακόμη ροζ φύλλα αγώνα στην Euroleague απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου.

9+ ριμπάουντ Ματίας Λεσόρ στο 3.60 στη Super Ενισχυμένη Απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Τόνι Πάρκερ πουλάρει τον αδερφό του από προπονητή της Βιλερμπάν, δεν του το πε καν στα ίσα