in ,

Περουβιανή ομάδα αφιερωμένη στον Πάπα, έχει ιστορία για εισιτήριο στην κόλαση (vid)

Λίγο πιο σοφοί γίναμε σήμερα διαβάζοντας το blog του pamestoixima.gr σχετικά με την κατάσταση του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου και ειδικοτερα του Περού, εκεί όπου η πιο θεοσεβούμενη ομάδα της χώρας, είναι μάλλον αυτή που έχει και εισιτήριο για πρώτη θέση στην κόλαση.

Ο λόγος για την Χουάν Πάμπλο ΙΙ, μια ομάδα αφιερωμένη, όπως μαρτυρά και το όνομα της, στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ (1978–2005, τρίτο μακροβιότερο Πάπα της Καθολικής Εκκλησίας)

Το Περού, μια χωρά με βαθιά θρησκευόμενους Καθολικούς και με ένα ιδιωτικό σχολείο στην πόλη Τσονγκογιάπε που φέρει το όνομα του εν λόγω Ποντίφικα, αποτέλεσε τη μήτρα για την ίδρυση της ομάδας του Σατανά.

Τα πράγματα όμως δεν είχαν ξεκινήσει έτσι. Ο Δήμαρχος της πόλης Αγκουστίν Λοσάνο ίδρυσε την ομάδα με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση του τοπικού ποδοσφαιρικού ταλέντου, μάλιστα τα χρώματα της ομάδας ήταν το Λευκό και το Κίτρινο, τα χρώματα δηλαδή που έχει και το κρατίδιο του Βατικανού.

Γρήγορα όμως το πλάνο αυτό εγκαταλείφθηκε, αποκτήθηκαν επαγγελματίες παίκτες και ο πρόεδρος έβαλε στόχο την άνοδο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, μπορείτε να τσεκάρετε το σκοτεινό παρελθόν της Χουάν Πάμπλο ΙΙ καθώς και τα πολλά μπλεξίματα της με το νόμο, το μαύρο χρήμα και κυρίως τα βίντεο με τις απροκάλυπτα κακές διαιτησίες υπερ της στο αναλυτικότατα και απολαυστικό άρθρο του PS Blog

Παρακάλια Πογκμπά να παίξει πάλι στη Γιούβε, αυτός εν τω μεταξύ ήταν πρώην ακόμα και όταν έπαιζε (vid)

Λαπόρτα παθαίνει Αλαφούζο με Φώτη, απορρίπτει 250 μύρια για Γιαμάλ