in ,

Λαπόρτα παθαίνει Αλαφούζο με Φώτη, απορρίπτει 250 μύρια για Γιαμάλ

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει μεγάλα και δύσκολα οικονομικά προβλήματα, ωστόσο ο πρόεδρος της αποκάλυψε, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε απέρριψε πρόταση-μαμούθ που κατατέθηκε για την απόκτηση του wonderkid Λαμίν Γιαμάλ, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ένας σύλλογος με προσέγγισε για να αποκτήσει τον Λαμίν Γιαμάλ για 250 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και είπα όχι» «Είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας που ήθελε να κάνει δικό της τον 17χρονο.

Αν ευδοκιμούσε το εν λόγω deal, τότε θα ξεπερνούσε και την ιστορική μεταγραφή του πρώην παίκτη νυν ποκεριστά Νεϊμάρ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Παρί με 222 μύρια.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 το οποίο έχει ρήτρα αποδεσμεύσης που αγγίζει το 1 δις.

Αν θέλετε να βγάλετε εσείς 250 μύρια ωστόσο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μόνο 100 μύρια για να τα ρίξετε στο 2.5 που πληρώνει η Μπαρτσελόνα στην Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Περουβιανή ομάδα αφιερωμένη στον Πάπα, έχει ιστορία για εισιτήριο στην κόλαση (vid)