in ,

Πρώην παίκτης της Ρεάλ χτυπά τατουάζ την κόρη του, τελικά το παιδί δεν είναι δικό του (pics)

Ο Βινίσιους Τομπάιας που αγωνίζεται στην Σαχτάρ Ντανιέτσκ και ειχε περάσει και για μικρό διάστημα και από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός, είχε την λαμπρή ιδέα να βαρέσει τατουάζ το όνομα της αγέννητης κόρης του, τον καρπό του έρωτα του με την Ίγκριντ Λίμα.

Ωστόσο η Ίγκριντ σε μια υποδειγματική γυναικεία ιπποτική κίνηση βγήκε στα social media και διατυμπάνισε σε όλο το Instagram πως το παιδί δεν είναι καν δικό του, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν μια κοινή Μοιχαλίδα.

Βέβαια ζήτησε από το κοινό της να μην λέει κακά πράγματα για τον οπαδό των Μπακς, οπότε λογικά καλά ξηγήθηκε.

Πριν όμως μάθει την αλήθεια, ο πρώην αμυντικός της Βασίλισσας, είχε ανακοινώσει στα δικά του social media ότι θα γίνει πατέρας, ποστάροντας μάλιστα μία φωτογραφία με το τατουάζ του ονόματος που θα έπαιρνε η κόρη του! Αυτό έγραφε «Μάιτε, σε αγαπώ» εκφράζοντας παράλληλα την απεριόριστη χαρά του και την ανυπομονησία που ένιωθε να βιώσει την πατρότητα.

«Είμαστε έτοιμοι για τις άγρυπνες νύχτες και για αυτό το νέο στάδιο, το τεστ ήταν θετικό και το μικρό μας θαύμα θα έρθει στον κόσμο σύντομα», έγραφε ο ίδιος στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας.

Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα κάποια ποινή φυλάκισης.

Ποιος Μπρόνι Τζέιμς, έτερος ρούκι έκανε παπάδες σε αγώνα των Λέικερς και λογικά δε θα ξαναδεί παρκέ