in ,

5η αγωνιστικη στη Γ’ Εθνικη, αναγκαστικά πάμε με 5 ανατροπές στο δελτίο μας

H δράση στη Γ’ Εθνική ξεκινά από την Παρασκευή στη Novibet και το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου είναι γεμάτο με σπουδαία παιχνίδια και κωμικοτραγικές καταστάσεις που εννοείται θα ζήσουμε όσοι βάλουμε τον οβολό μας για να απολαύσουμε το τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο μετά τη Σούπερ Λίγδα και τη Β’ Εθνική.

Η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τη Ζάκυνθο (13:00) σε ματς που έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πρέπει να παίξουν λίγη μπαλίτσα γιατί τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Οι Ηπειρώτες έχουν μείνει στους πέντε βαθμούς και δεν έχουν άλλο περιθώριο να στραβοπατήσουν και να σταθούν στο δεύτερο μισό του πίνακα, όμως, στην άλλη μεριά, η Ζάκυνθος έχει ξεκινήσει τη σεζόν με καλά αποτελέσματα και σοβαρές εμφανίσεις, αντάξιες της ομορφιάς του νησιού που εκποροσωπούν και διακοπάρουν το καλοκαίρι. Η ομάδα από το νησί του Ιονίου ενδέχεται να αποδειχθεί… σκληρό καρύδι και η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.50, καθώς και ένα πιθανό 0-0 μοιάζει πιο σίγουρο από τέπο.

Έχοντας ξεκινήσει με το απόλυτο 4/4, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Ορέστη Ορεστιάδας (16:00). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πολύ δυνατοί στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που μετρούν μόλις έναν βαθμό μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό δε βλέπω να πίνουν νεράκι από τη βρύση. Η φόρμα και η ποιότητα γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά του διπλού, που συνοδεύεται με απόδοση 2.35 στη Novibet και εμείς ως τέτοιοι χάστες που είμαστε θα πάμε με το διπλό.

Μεγάλο ντέρμπι με… άρωμα από τα παλιά στη Κοζάνη, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (16:00). Οι δύο ομάδες διανύουν παρόμοιες πορείες μέχρι στιγμής, έχοντας από πέντε βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Επιπρόσθετα, η Κοζάνη μετρά μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό της και η ποδοσφαιρική λογική οδηγεί προς ένα σκληρό ματς με χαμηλό τέμπο. Στο 7.00 το ενδεχόμενο να μείνει το παιχνίδι στο 0-0 και το να πέσει ταβερνόξυλο επίσης υπάρχει σαν ιδέα στα σκαριά.

Το κουπόνι είναι γεμάτο με στοιχηματικές επιλογές από τα 31 παιχνίδια του ομολογουμένως πιο δύσκολου πρωταθλήματος όλων των εποχών, δε μένει παρά να βρείτε το καλύτερο για να τζογάρετε.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Αναπολέι Ευρωλίγκα το στήριγμα του Λεζόρτ, 10άδα η Μάλαγα αν έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια υποστηρίζει