in ,

Στον πάτο του Λουτσέσκου υπόσχεται να επιστρέψει το καλάμι ο Ηλιόπουλος, απαντά με κατσαβιδιές ο Ρουμάνος κλεφτοκοτάς

Το βραδάκι της Κυριακής στην ψαροκώσταινα πέραν από πολλούς λόγους για να βγεις, να βολτάρεις και να περάσερις καλά, έχει και την Σουπερλίγδα η οποία μας κρατά σε εγρήγορση για τα όσα μπορούν να συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στα ελληνικά γήπεδα-αρένες.

Το 1-1 στην αναμέτρηση της Μοναχοκόρης με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε αν το παιχνίδι διεξαγόταν σε μία οποιαδήποτε άλλη χώρα να είναι ένα αποτέλεσμα τυπικό και όλα να κυλούσαν ομαλά. Εδώ όμως όχι, διότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο κύριος Λουτσέσκου (aka κλεφτοκοτάς) δε δείχνει να μπορεί να ξεχάσει το πρωτάθλημα που του στέρησε όπως ομολογεί εδώ και χρόνια όπου σταθεί και όπου βρεθεί η ΑΕΚ το 18′, με την πάροδο των χρόνων να μεγαλώνει και όχι να κατευνάζει την αδικία που βράζει μέσα στον Λουτσέσκου.

Ο νέος πρόεδρας όμως της ΑΕΚ δεν άφησε τα τερτίπια του Ρουμάνου να περάσουν έτσι, καθώς οι κινήσεις και οι προκλήσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με κωλοδάχτυλα των συνεργατών του προς τον κόσμο των γηπεδούχων αλλά και κινήσεις ”κλεψιάς” από τον Ρουμάνο, φάνηκε πως ξεχείλησαν το ποτήρι του Μάριου Ηλιόπουλου, που έταξε πως το καλάμι που έχει καβαλήσει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει εκεί που πρέπει.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

<<Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα…

Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον….

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…>>

Αναμένεται απάντηση από την πλευρά των Θεσσαλονικιών, με τα mind games που εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε πάει σε επίπεδο Undertaker, σιγά σιγά να φτάνουν το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου εκεί που πρέπει.

5η αγωνιστικη στη Γ’ Εθνικη, αναγκαστικά πάμε με 5 ανατροπές στο δελτίο μας