in

Tsili Poll: Θα βγει ο Άρης Πρωταθλητής Χειμώνα;

Το πιο ανταγωνιστικό και το πιο αμφίρροπο Πρωτάθλημα όλων των εποχών μας πρόσφερε για μια ακόμη αγωνιστική αδιανόητο content και χωρίς να το έχουμε χωνέψει καλά καλά ακόμη, θα πρέπει να καταπιαστούμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, τον Άρη.

Η αρμάδα του Στρατάρχη της Ελλάδος, Άκη Μάντζιου, συνεχίζει να καλπάζει αγωνιστικά, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και τρομερή χαρά στους χιλιάδες οπαδούς του, ακόμη και αν δεν γεμίζουν το Χαριλάου, όπως φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. Θεόδωρος Καρυπίδης με μεγάλο παράπονο.

Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν την μαχητική νεοφώτιστη Καλλιθέα με σκορ 2-0 και σε συνδυασμό με το ντέρμπι της προσφυγιάς που έληξε 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 παιχνίδια, χωρίς να θυμόμαστε ή να ξέρουμε καν, πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν και με άλλες 8 αγωνιστικές που υπολείπονται μέχρι να έρθει ο νέος χρόνος, όλο και πληθαίνουν οι φωνές, οι οποίες ίσως ξεκίνησαν και σαν πλάκα, ότι ο Άρης θα βγει Πρωταθλητής Χειμώνα, πάμε να δούμε λοιπόν το πρόγραμμα του Θεού του Πολέμου προτού σας ρωτήσουμε με το χέρι στην καρδιά για το τι πιστεύετε εσείς.

 

Δύο είναι οι σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να κρατήσουμε, το ματς στις 27/10 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το ματς στις 30/11 κόντρα στην ΑΕΚ.

Απέναντι στην μεγαλύτερη ομάδα των Αμπελοκήπων τα πράγματα μοιάζουν πιο εύκολα, καθώς το Αλόνσο ball ωχριά εν συγκρίσει με την στρατηγική ιδιοφυία του Μάντζιου. Το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα και σίγουρα δεν θα είναι κατάμεστο, εκτός αν ο Αλαφούζος μοιράσει πριμ 20 ευρώ στον κόσμο που θα έρθει να το δει, οπότε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, όχι όμως και απαγορευτικά, αφού η ΑΕΚ έχει φέρει φέτος ισοπαλία εντός έδρας με την Λαμία, μια ομάδα που παραδοσιακά κέρδιζε ακούραστα, ενώ στη γενικότερη εικόνα βλέπουμε την ΑΕΚ να έχει γκελάρει συνολικά ήδη 3 φορές σε 8 ματς με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας από τον Άρη.

Ο βασικός του ανταγωνιστής τη δεδομένη χρονική στιγμή που είναι ο συμπολίτης ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα, αφού από ντέρμπι του έχει μείνει μόνο ο Ολυμπιακός, που θα τον αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει τα ρέστα του στο Europa League, επομένως μην μας φανεί περίεργο, εάν πραγματοποιήσει καμιά γκέλα ακόμη στα κοντά.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν ρε αλάνια, πείτε μας με το χέρι στην καρδιά:

  • Θα βγει ο Άρης Πρωταθλητής Χειμώνα;

    • ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ
    • ΟΧΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΗΣ

Στον πάτο του Λουτσέσκου υπόσχεται να επιστρέψει το καλάμι ο Ηλιόπουλος, απαντά με κατσαβιδιές ο Ρουμάνος κλεφτοκοτάς