in , ,

Το τρένο της Κανάρια δεν κολλάει ούτε στους Γερμανούς,άσσος το ματσάκι στην Ισπανία

Gran Canaria – Ulm :
Gran Canaria -2.5 Handicap & Over 157.5 Total Match Points @1.80 Novibet

Καλησπέρα, ο Maledon μας πλήρωσε την Παρασκευή εύκολα από την τρίτη περίοδο, καλοφάγωτα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Ισπανία για τον αγώνα της Gran Canaria απέναντι στην Ulm για πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Eurocup.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους από την Hapoel Tel Aviv, κέρδισαν την Bilbao για την Liga Endesa, και θέλουν την νίκη και αύριο για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. Από την άλλη, η Ulm μετά την ήττα της από την Besiktas, ηττήθηκε και από την Oldenburg για το εγχώριο πρωτάθλημα, ψάχνει τα πατήματα της αλλά και μία νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία της, μιας και ακολουθούν δύσκολα ματς από εδώ και πέρα.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ένας συνδυασμός Betbuilder, -2.5 Handicap της Gran Canaria και Over 157.5 Total Match Points σε απόδοση 1.80 στην Novibet.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα αλλά και την έδρα για να καταφέρουν να επικρατήσουν εύκολα η δύσκολα, με το σκορ να ανεβαίνει σχετικά ψηλά, μιας και η Ulm αρέσκεται στον γρήγορο ρυθμό.

Στην περσινή αναμέτρηση για το Eurocup στην Ισπανία, η Gran Canaria είχε επικρατήσει με 111-82.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25 και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Ακολουθήστε την Tsilibet στο Google News, Youtube, Viber

Μένος του Σνάιντερ κατά Μπούσκετς, ακόμα πονάει το θέατρο του 2010 τον Ολλανδό πρώην παικταρά (vid)