in

Fresh PF με ανοδική πορεία!

Trendon Watford (POR) Over 23.5 Points + Rebounds + Assists @1,80 Stoiximan

Με το χθεσινό ταμείο στο combo (@2,00 απόδοση) φτάσαμε το όμορφο 7/8 ταμεία στο ΝΒΑ. Το combo βγήκε σχεδόν απ’ την πρώτη περίοδο που ο King είχε 1 τρίποντο και ο Booker 5 ασίστ. Εν τέλει κλείσαμε με ένα τριποντάκι στην αρχή της 3η περιόδου και πάμε να συνεχίσουμε το σερί.

Το όνομα του Trendon Watford ακούγεται ξένο για τον casual NBA fan αλλά είναι λογικό, καθώς ο νεαρός PF των Blazers ξεκίνησε να παίρνει γερό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία 5 παιχνίδια. Με τους Simons, Nurkic, Winslow εκτός, ο Watford θα είναι η 2η επιλογή στην επίθεση πίσω απ’ τον Josh Hart (μαζί με τον Brandon Williams).

Με τόσες απουσίες που έχουν οι Blazers και το tanking που κάνουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο μόνος στόχος που έχουν είναι το development των νεαρών παικτών τους. Αυτό σημαίνει πως τα λεπτά συμμετοχής του Trendon που είναι σε ανοδική πορεία, δεν απειλούνται σε περίπτωση blow out.

Από στατιστική άποψη, ο Trendon πάτησε τα 30′ συμμετοχής στα τελευταία 5 παιχνίδια, όπου μετράει 27.6 PRA και 4/5 Over. Το μόνο under κόντρα στη Μινεσότα με matchup τον Vanderbilt (αμυντικογενής) όπου είχε 21.

Ας βγάλουμε πρώτα το εξής απ’ τη μέση. Το παιχνίδι έχει O/U 230.0 με τον Trae Young να παίζει με πολύ υψηλό tempo και τους Blazers με ακόμη υψηλότερο καθώς δεν έχουν κανένα ίχνος στόχου για τη σεζόν. Περιμένω αμέτρητες κατοχές και πολύ γρήγορο ρυθμό, πολύ βολικό για Over.

Πάμε τώρα στο πιο σημαντικό παράγοντα, το matchup του Watford και τα αμυντικά στατιστικά της Ατλάντα. Με τον Collins εκτός και τον Hunter λογικά πάνω στον Hart, ο Watford θα έχει πιο soft matchups οπότε δε βλέπω τρόπο να δυσκολευτεί να πάει στο καλάθι με 1 on 1.

Κρίνοντας απ’ αυτά που βλέπω από Ατλάντα φέτος, δε θα παιχτεί καθόλου άμυνα σήμερα στο παιχνίδι. Παρακάτω φάινονται οι αμυντικές μετρικές της Atlanta, αν και η απουσία του Collins τις κάνει να φαίνονται καλύτερες απ’ ότι θα είναι:

Υψηλός ρυθμός, μηδενική άμυνα, νεαρός παίκτης που θέλει να αποδείξει την αξία του και έλλειψη κινήτρου απ’ την ομάδα, είναι τρομεροί παράγοντες για ένα όμορφο και ξεκούραστο over.

Gkavman out!

Χάστης βλέπει ΤΡΟΜΕΡΟ όνειρο με σκόρερ & ασίστ, δεν ξέρουμε τι να πρωτοευχηθούμε

League of the Day: Μάχη Ρονάλντο με Σιμεόνε