in

Young blood

Carlos Alcaraz-Casper Ruud :
+1.5 Handicap Set Casper Ruud @1.93 Novibet


Καλησπέρα από Gkavmanjr. Η απόφαση να στηρίξουμε το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στον τελικό γυναικών του US Open αποδείχθηκε απόλυτα ορθή, καθώς η Swiatek χρειάστηκε μόλις 21 games για την κατάκτηση του τίτλου επιβεβαιώνοντας την επιλογή μας. Άλλη μια μέρα στο ταμείο (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια όμως, δεν μας προκαλεί έκπληξη). Προχωράμε στα σημαντικά τώρα.

Έφτασε η ώρα που όλοι περιμέναμε αυτές τις δύο εβδομάδες, ο μεγάλος τελικός ανδρών του US Open στον οποίο ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον Carlos Alcaraz. Ο τελικός αυτός είναι διπλής σημασίας, αφού ένας από τους δύο θα κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του Grand Slam και θα βρεθεί στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Διπλή σημασία που σημαίνει διπλό κίνητρο, επομένως αναμένω μία πολύ ανταγωνιστική αναμέτρηση μεταξύ τους.

Οι δυο finalist έχουν συναντηθεί δύο φορές έως τώρα με τον Carlos να φεύγει δύο φορές νικητής, χωρίς να χάσει σετ (επικράτησε 2-0 και στις 2 αναμετρήσεις). Ο Alcaraz θα έλεγε κανείς ότι είχε δυσκολότερη διαδρομή για να καταφέρει να φτάσει ως εδώ, καθώς σε ημιτελικό προημιτελικό και φάση των 16 χρειάστηκε από 5 σετ για να προκριθεί. Από την άλλη ο Ruud με σχετική ευκολία έφτασε ως εδώ κυριαρχώντας και δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικο στο court.

Το σημερινό προγνωστικό είναι:

Carlos Alcaraz-Casper Ruud : +1.5 Handicap Set Casper Ruud @1.93 Novibet

Ειλικρινά δεν ξέρω τι δύναμη και κουράγιο μπορεί να βγάλει σε τελικό ένας παίκτης μετά από τόσο κουραστικές πεντόσετες αναμετρήσεις. Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την τεράστια ποιότητα αυτού του παίκτη αλλά ποντάρω κόντρα στην κούρασή του. Η προϊστορία προμηνύει να επιλέξει κανείς τον Ισπανό για πρωταθλητή του US Open, όμως εγώ έχω μια αρχή. «Μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει». Ο Νορβηγός μας πήγε δύο φορές ταμείο, μία κόντρα στον Berrettini και μια με τον Khachanov. Οφείλω να τον στηρίξω στον τελικό διαλέγοντας μια πιο safe επιλογή που είναι το +1.5 χαντικαπ σετ. In Ruud we trust λοιπόν!

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Gkavmanjr out!

Χάστης ρίχνει 10€ σε 11αδα, πάει για 9 χιλιάρικα, αν κερδίσει ο Παναθηναικός την ΑΕΚ

This is it Chief!