in

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κίνητρο

Ντιναμό Κιέβου – Φενέρμπαχτσε :

Νίκη Φενέρμπαχτσε @1.93 Novibet

Αγαπημένες… Πέμπτες και τελευταίες αγωνιστικές ομίλων, με τα κίνητρα να βγαίνουν στο προσκήνιο με την ευρωπαϊκή πορεία κάποιων ομάδων να τελειώνει άδοξα και άλλων να συνεχίζεται με όνειρα για πορεία και προοπτικές τίτλου!

Πάμε στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Φενέρμπαχτσε, με την αδιάφορη γηπεδούχο να μας διευκολύνει όσον αφορά την επιλογή της Φενέρ, έστω και αν παίζει εκτός έδρας.

Νίκη της Φενέρμπαχτσε λοιπόν σε απόδοση 1.93 στη Novibet.

Η Ντιναμό δεν έκανε καλό Γιουρόπα και είναι σίγουρα εκτός συνέχειας της διοργάνωσης με έναν βαθμό μέχρι στιγμής σε 5 αγώνες, με την προσοχή της να πάει εξ’ ολοκλήρου στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου είναι στα μέσα της βαθμολογίας και χρειάζεται άμεσα βελτίωση.

Από την άλλη η Φενέρ τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα, με εμφανίσεις γεμάτες και πειστικές. Θέλει πολύ την πρώτη θέση του ομίλου (ισοβαθμεί με Ρεν στους 11) καθώς σε περίπτωση κατάκτησης της κορυφής γλιτώνει έναν γύρο στην επόμενη φάση, πράγμα υπερπολύτιμο για μια ομάδα που διψάει για ευρωπαϊκή διάκριση όπως οι Τούρκοι!

Έχει αξία το διπλό λοιπόν, όπως αξία έχει και η συμμετοχή σας στην κουβεντούλα που γίνεται στο Discord : https://discord.gg/kytz2bUb25

The King of the 4th!

Προβάδισμα πρωτιάς η Φενέρ