in , ,

Τυπικό ραντεβού στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Λαμία:
1 & Under 3.5 @1.87 Novibet

Πολύ χαλαρός ο πειθαρχικός έλεγχος στο χθεσινό παιχνίδι της επιλογής μας, όμως εκεί που όλα φαίνονταν απροσδόκητα ήρεμα, ο κύριος Budimir της Οσασούνα δέχτηκε την πρώτη και τελευταία κίτρινη κάρτα της αναμέτρησης στο 65′, χαρίζοντάς μας ένα ακόμα ταμείο. Ευχαριστούμε τον διεθνή Κροάτη επιθετικό για τη συνεισφορά του και συνεχίζουμε.

Περνάμε ξανά στα εν Ελλάδι γήπεδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλαμάτα για τον μεταξύ τους επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε φύγει με το καθαρό 0-2 από την έδρα της Μαύρης Θύελλας, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση της πρόκρισης από νωρίς.

Επιλογή μας το Bet Builder 1 & Under 3.5, στο 1.87 της Novibet.

Τυπική η αναμέτρηση, μιας και η Καλαμάτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Τούμπα. Στο χέρι του ΠΑΟΚ το τελικό σκορ, περιμένουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Λουτσέσκου και ίσως και συμμετοχές νέων προσώπων στην πορεία του παιχνιδιού, σε περίπτωση που αυτό κριθεί από νωρίς. Θεωρώ αρκετά πιθανή μία επικράτηση του δικεφάλου του Βορρά με ένα σκορ στα όρια των 2-3 γκολ, συνηθισμένο άλλωστε, αποτέλεσμα των γηπεδούχων κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Για περισσότερα καθημερινά σημεία με κορυφαίες αποδόσεις, fun bets και τολμηρά παρολί, join στο Discord μας εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25

Δια χειρός Βασιλιά

Εντός έδρας αγώνας με φόντο την οχτάδα στην Ιταλία