Απολύτως συνηθισμένες φαίνεται πως έχουν γίνει οι προκλητικές χειρονομίες των παικτών του ΝΒΑ, καθώς μετά τα κωλοδάχτυλα του Κέντρικ Ναν προς πάσα κατεύθυνση, χθες είχαμε το μεσαίο δάχτυλο του Λούκα Ντόντσιτς, όχι στο Νίκο Χάρισον και στους Μαβς, αλλά προς την στεφάνη.
Οι Λέικερς αντιμετώπιζαν χθες τα ξημερώματα τους Σαν Αντόνιο Σπερς, απόντος του τραυματία Βίκτορ Γουεμπανιάμα, παίρνοντας μια εύκολη νίκη, όχι χωρίς νεύρα ωστόσο. Ο Σερβοσλοβένος δεν άντεξε σε μια φάση το παιχνίδι που του έκανε η ταναπού η στεφάνη
Luka just flipped off the rim because the ball didn't drop after the foul 😂
— LakeShow Highlights (@LSH_lakeshow) March 18, 2025
Doncic is too funny man pic.twitter.com/eUZdkuOBG1
Χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ετοιμάζουν καταγγελία, ενθυμούμενοι πολύ καλά τα ωραία λόγια με τα οποία είχε μιλήσει ο παίκτης των Λέικερς για την πιο καυτή έδρα που έχει αντιμετωπίσει κατά την θητεία του στην Ευρώπη.
Θα εύχεται να είχε πει το ΣΕΦ, όπως και μεις θα ευχόμασταν να είχαμε παίξει νωρίτερα νικητές ΝΒΑ τους Λέικερς, μιας και τώρα στην Stoiximan προσφέρονται στις 11.00 μονάδες.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ