in , ,

Ταξιδάκι στο Πριγκιπάτο για την Φενερ,πάει χαλαρά για το διπλό

Monaco – Fenerbahce :
Wade Baldwin Over 18.5 Points+Rebounds+Assist @1.85 Stoiximan

Καλησπέρα, την Παρασκευή ο Metu μας πλήρωσε σχετικά εύκολα στην τρίτη περίοδο, καλοφάγωτα.

Αύριο θα μεταφερθούμε στην Γαλλία για τον αγώνα της Monaco απέναντι στην Fenerbahce για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους από την Maccabi έμπλεξαν όσο αναφορά την βαθμολογία, και χρειάζονται την νίκη για να παραμείνουν στην τέταρτη θέση. Από την άλλη, η Fenerbahce κέρδισε την Villeurbanne, έμεινε στην δεύτερη θέση και κατά μεγάλο ποσοστό κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Wade Baldwin, με line 18.5 και απόδοση 1.85 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός γκαρντ, από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, είναι εξαιρετικός στο γήπεδο χωρίς να εκβιάζει καταστάσεις και αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 24 λεπτά. Matchup του ο Mike James.

Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις για την Euroleague, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 3, απέναντι στην Paris, την Armani Milano και την Villeurbanne, έχοντας 24, 19 και 25. Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για φέτος κατέγραψε 22.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο Telegram εδώ : https://bit.ly/3NAzATC και subscribe στο κανάλι της Tsilibet στο Youtube.

Στείλε μου μήνυμα στο Telegram ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Doncic κάνει κωλοδάχτυλο στη στεφάνη, σκέψεις για καταγγελία κάνουν οι Αγγελόπουλοι

Ιταλοί «μαγειρεύουν» στατιστικά παικτών για να πάνε ταμείο, τους πιάνει η Ομοσπονδία